Frisbeegolfkorit tarjovat aktiivista tekemistä koulujen pihoilla

Frisbeegolfkori koulun pihalle

Frisbeegolfkorit tarjovat aktiivista tekemistä koulujen pihoilla

Aktiivinen koulupiha liikuttaa oppilaita koulupäivän aikana ja tarjoaa monipuolista tekemistä eri oppilaille. 

Frisbeegolf on yksi koulujen suosituimmista pihapeleistä ja  useat koulut ovatkin lisänneet koulunpihalle mahdollisuuden frisbeegolfin pelaamiseen. Kestävä Frisbeegolfkori on hankintahinnaltaan erittäin edullinen lisätä koulupihan aktiviteetteja ja lisätä liikuntaa oppilaiden koulupäivään. Koulujen pihoille asennetut  frisbeegolfkorit ovat kovassa käytössä koulupäivän aikana.

 

Kiinteä Frisbeegolfkori koulun pihalla
Koulun pihalle kiinteästi asennettu kori

 

Prodigy Frisbeegolfkori on hyvä valinta: Malleissa on hyvä takuu ja kori on saatavilla maahan upotettavana, kalliojalalla tai siirtorenkaalla. Koulun pihalle voi siis rakentaa kiinteästi maahan kiinnitetyt frisbeegolfkorit tai hankkia siirtorenkaalla varustetut korit. Siirtorenkailla varustetetut Frisbeegolf korit voidaan siirtää koulun pihalle aina kun halutaan pelata ja ottaa siirtää varastoon koulupäivän jälkeen.

Miten koulumme pääsee alkuun?

Koulun pihalle on nopea ja helppo rakentaa 3-9 korin rata (riippuen koulun pihan koosta). Frisbeegolf on erittäin hyvä ja kustannustehokas tapa saada lisää aktiivista tekemistä koulupäiviin. Siirtorenkaalla varustellut korit ovat siirreltävissä ja helppo siirtää koulupäivän jälkeen varastoon. Kauttamme saa  koulukäyttöön tarkoitetun  frisbeegolf starttipaketin , joka sisältää 3kpl kestäviä frisbeegolfkoreja sekä 20 putteria. Paketti on saatavilla joko liikuteltava tai kiinteästi maahan asennettavilla koreilla.

Kestävä siirrettävä Frisbeegolfkori Prodigy T2
Siirreltävä Prodigy frisbeegolfkori siirtorenkaalla.

 

  • Koulujen pihoille rakennetaan yleensä 3-9 korin ratoja
  • Kiinteät frisbeegolfkorit on helppo ja nopea asentaa: Koreihin on saatavilla betoninen maajalka, johon kori kiinnitetään
    • Koreja voi olla esimerkiksi 6kpl ja maajalkoja 9kpl jolloin kenttää voidaan muunnella siirtelemällä koreja!
  • Frisbeegolf on helppo tapa lisätä liikuntaa koulupäivään – kysy lisää kerromme mielellämme lisää!
  • Siirrettävä Frisbeegolfkori: Siirtorenkaalla varustellut korit on helppo siirtää pihalle heiteltäväksi ja siirtää pois koulupäivän jälkeen.

 

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä – Autamme korien valinnassa ja kerromme miellämme lisää!

 

Frisbeegolfkorit ja ratavarusteet löydät täältä!

 

Jaa