Jalkapallomaalit 3x2m

Jalkapallomaalit 3x2m

Jalkapallomaalit 3x2m

Liikuntamestari toimittaa laadukkaat jalkapallomaalit julkisille kentille, koulujen pihoille ja muille yleisille kentille.

Kooltaan 3×2 jalkapallomaalia käytetään mm nappulaliigan peleissä, koulujen pihamaalina sekä julkisilla kentillä pikkumaalina. 3x2m kokoinen maali on hyvä valinta valinta, kun etsitään maalia pienemmille jalkapallon pelaajille. 3x2m kokoista maalia käytetään myös Futsalissa ja käsipallossa. Valikoimastamme löydät 3x2m jalkapallomaalit eri kohteisiin: Maaleja on saatavilla siirtorenkailla, mikä helpoittaa maalien liikuttamista kentillä. Maaleihin on saatavilla lisäksi varusteina esimerkiksi vasta-painot estämään maalin kaatumista. Etsiessäsi  3x2m maaleja valvomattomille kentille hyvä valinta on esimerkiksi kaatumaton holkkimaali: Holkkimaalissa maalin asennetaan maahan asennattaviin holkkeihin ja maali pysyy tiukasti maassa. Suosittelemme varustamaan maalit tiheillä verkoilla: Tiheät verkot kestävät käytössä pitkään ja estävät verkoissa kiipeilyn mikä lisää turvallisuutta.

  • Kauttamme löydät helposti liikuteltavat, taitettavat sekä turvamaalit 3x2m koossa.
  • Turvamaali: Turvamaali nimitystä käytetään maalista, jossa on kiinteä vastapaino maalin takaraudassa estämässä maalin kaatuminen tai maahan holkilla asennettavaa maalia.
  • Etsitkö maalia pieneen tilaan: Yleensä koulujen saleissa sekä palloiluhalleissa on vähän tilaa; Kokoontaittuva 3×2 jalkapallomaali on hyvä valinta esimerkiksi ylipainehalleihin ja sekä muihin palloiluhalleihin missä maalit pitää olla helposti säilytettävissä
  • Maalien siirtäminen:  Siirtorenkailla varustettu 3x2m jalkapallomaali on helppo siirtää ja helpoittaa käyttäjien sekä liikuntapaikan henkilöstön työmäärää kun maalia pitää pystyä siirtämään kentällä
  • Vastapaino estää maalin kaatumisen: Maaleihin saatavien vastapainojen avulla estät tehokkaasti maalin kaatumisen! Vastapaino asennetaan maalin takarautaan!
Filter
Tuote lisätty tarjouskoriin: