Seiväshyppypatjat

Seiväshyppypatjat

Liikuntamestarilta löydät IAAF sääntöjen mukaiset seiväshyppypatjat.

Seiväshyppypatja koostuu  PVC-päällysteisistä patjamoduuleista, minkä ansiosta sitä on helppo liikutella ja siirtää. Patjamoduulit kiinnitetään toisiinsa näppärien vetoliinojen avulla.  Patjojen sivut on valmistettu PVC-materiaalista, jossa  keskiosa päästää ilman läpi. Seiväshyppypatjan pohjassa on liukueste mikä pitää patjan paikallaan.

Seiväshyppypatjojen pehmusteena käytetään erikoisfoamia jossa on tunnelit. Tunnelit mahdollistavat ilmankiertämisen patjan sisällä ja tarjoavat erinomaisen vaimennuksen patjalle laskeutuvalle seiväshyppääjälle. Patjojen osissa on erittäin vahvat kädensijat mikä auttaa ja helpottaa niiden kuljettamista.

Seiväshyppypatjan päällimäinen osa on  piikkareiden piikkien kestävävä (Spikeproof) molemmilta puolin mikä lisää sen käytettävyyttä.  Sen kiinnittäminen tapahtuu pikakiinnikkeillä.

 

 • Seiväshyppypatja Polimat Professional IAAF

  Seiväshyppypatja Polimat Professional (IAAF)

  Polimat Professional on IAAF sääntöjen mukainen  seiväshyppypatja on hyvä valinta kun etsitään virallisiin kilpailuihin soveltuuvaa seiväshyppypatjaa.  Patja on moduulirakenteinen, mikä tekee siitä helposti siirreltävän. Patjamoduulit on päällystetty vahvalla PVC:llä sekä erittäin kestävillä kantokahvoilla. Pehmusteena toimii erikoisfoami jossa on ilmakanavat. Tämä tarjoaa seiväshyppääjälle erinomaisen vaimennuksen ja tekee hyppäämisestä mukavaa.

   

  • IAAF:n sääntöjen mukainen – kisakäyttöön soveltuva patja
  • Kaksipuolinen piikkareiden kestävä laskeutumisosa
  • Moduulirakenne – helposti siirreltävissä

  Kysy tarjous tästä patjasta!