Vaihtoaitiot

Vaihtoaitiot

Laadukas vaihtoaitio tuo mukavuutta pelaajille. 

Liikuntamestarista löydät laadukkaat vaihtoaitiot, jotka tuovat luxusta pelaajille ja valmentajille. Valikoimasta löydät eri kokoisia vaihtoaitoita siirtorenkailla ja ilman.

  • Hyvä kestävä pelaaja-aitio lisää mukavuutta
  • Siirtorenkailla varustettu malli on helppo siirtää

Vaihtoaitio on yksi tärkein pelaajille ja valmentajille suojaa tuulelta ja sateelta antava tekijä. Laadukkaat Alusport vaihtoaitiot ovat hyvä valinta, kun kentälle halutaan hankkia kerralla hyvä ja laadukas pelaaja-aitio, joka antaa hyvän suojan ja kestää käytössä. Siirtorenkailla varustetut mallit on helppo siirtää ja tekevät kanttämestarin työstä helpompaa.

Pyydä tarjousta tai kysy lisää! Kerromme mielellämme lisää!

Filter

Hyvä vaihtoaitio tarjoaa pelaajille ja valmennukselle suojaa

Vaihtioaitio   Vaihtoaitio on yksi tärkeimpiä jalkapallokentän ja esimerkiksi urheilukentän varusteita. Se antaa pelaajalle ja urheilijalle sekä valmennukselle suojaa tuulelta ja sateelta. Alusport valmistaa erittäin laadukkaita täysin alumiinisia vaihtoaitioita eri kokosina sekä eri värisillä penkeillä / istuimilla varustettuna. Mallista löydät tyylikkäät vaihtoehdot urheilu- sekä jalkapallokentälle.  Aitiot sopivat ympärivuotiseen käyttöön ja täysin alumiininen rakenne kestää vuodesta toiseen.  Alumiini ei ruostu ja kestää siis hyvin suomalaisia sääolosuhteita.  Alusport on suunnitellut aitiot läpinäkyviksi ja kestävä huurtumaton kestävä pleksilasi ei estä katsojien näkymää kentälle.  Läpinäkyvyys mahdollistaa myös vaihtoaitioiden takana usein olevien sponsorien näkymisen.
  • Belgialaisen huippumerkin Alusportin vaihtoaitiot ovat rakennuttu kestämään ja palvelemaan käyttäjiä vuodesta toiseen
  • Täysin alumiininen rakenne on ei ruostu ja kestää kovia sääolosuhteita
  • Läpinäkyvyys: Läpinäkyvät vaihtoaitiot mahdollistavat katsojien pelinseuraamisen ilman esteitä
  • Penkillä / Istuimilla
  • Siirtorenkaat / pyörät mahdollistavat helpon siirtämisen
Yksi tärkeimpiä ominaisuuksia vaihtoaitiolla on hyvä siirreltävyys. Alusport-pelaajaaitio mallistosta löydät siirtopyörillä / renkailla varustetut aitiot. Siirtopyörät ovat varustettu kovakumirenkailla eli kenttää hoitavan ei tarvitse olla ennen siirtämistä täyttämässä renkaita. Pyörät ovat lukittavissa ja lukittu vaihtoaitio pysyykin hyvin paikallaan. Pelaajaaitio Alusport Hanki pelaajille, urheilijoille ja valmennukselle hyvä suoja hankkimalla vaihtoaitio meiltä! Lisää haluamasi kokoinen aitio tarjouskoriin ja pyydä tarjousta meiltä!
Tuote lisätty tarjouskoriin: