Frisbeegolf korit

Frisbeegolf korit

Frisbeegolf korit

Frisbeegolf kori eli maalikori on frisbeegolfradan tärkein varuste. Liikuntamestari toimittaa kestävät frisbeegolfkorit kovaan käyttöön: Ne ovat erittäin kestäviä ja Frisbeegolfin kansainvälisen lajiliiton hyväksymiä. Valikoimasta löydät helposti liikuteltavat siirtorenkaalla varustetut korit, kiinteästi maahan asennettavat korit sekä kalliokiinnityksellä varustetut mallit.

 • Kestävä ja laadukas kori viimeistelee ratakokonaisuuden
 • Raikkaat värit erottuvat hyvin kaikkina vuodenaikoina (raikkaan sininen ja keltainen väri)
 • Helposti siirreltävät siirtorenkaalla varustetut korit sopivat hyvin esimerkiksi koulun pihalle aktivoimaan välitunteja ja lisämään liikettä koulupäivään
 • Koreissa 24 tai 30 pystysuunnassa roikkuvaa ketjua sekä ainutlaatuinen Strike Zone joka estää kiekon luiskahtamisen ketjujen läpi sekä estää kiekkoa tehokkaasti kimpoamasta tolpasta.
 • Kansainvälisen lajiliiton PDGA:n hyväksymät kilpailukäyttöön tarkoitetut korit

Uuden frisbeegolf radan rakentaja? Pyydä tarjous ratavarusteista meiltä! Kauttamme löydät kaikki tarvittavat varusteteet frisbeegolfradalle: Heittokorit,väyläalusta, väyläopasteet, opastaulut, penkit ja roskakorit. Kysy myös suunnittelusta!

Kysy tarjousta frisbeegolf koreista!

 • Frisbeegolfkorit koulun pihalle - Prodigy disc starttipaketti koululle

  Frisbeegolfkori Prodigy Disc starttipaketti S koulun pihalle

  Frisbeegolf starttipaketti S sisältää kaikki tarvittavan mitä tarvitaan Frisbeegolfin aloittamiseen!

  Toimitamme liikuntavälineitä paljon kouluihin ja Frisbeegolf on yksi koulujen pihojen suosikkipelejä.  Starttipaketti S sisältää 3kpl laadukkaita Prodigydisc frisbeegolfkoreja sekä 20kpl laadukkaita Puttereita heittämisen aloittamiseen. Voitte valita korit joko helposti liikuteltavat frisbeegolfkorit tai maahan upotettavan asennuksen koreihin. Liikuteltavien korien avulla voidaan koulun pihalle rakentaa nopeasti kolmen väylän rata ja radan luonnetta voi muuttaa helposti siirtelemällä koreja. Aktivoi välitunnit järjestämällä esimerkiksi välitunneilla putttauskisa tai kolmen väylän kisa oppilaille!

  • Starttipaketti S-sisältää 3kpl Prodigydisc T3 frisbeegolfkoreja jossa on rungolla 10v takuu sekä 20kpl Putteri kiekkoja.
   • Voit valita joko helposti liikuteltavat (siirtorengas) tai maahan ankkuroitavat korit
  • Putterit soveltuvat hyvin koulun pihalle: Pehmeä kiekko joka ei lennä liian kovaa ja mahdollistaa turvallisen heittämisen.
  • Aktivoi koulun piha: Frisbeegolfkorit koulun pihalla tarjoavat aktiivista tekemistä koko koulun väelle
  • Prodigy Disc kori on hyvä valinta koulukäyttöön: Kestävät Prodigy Disc korit sopivat hyvin koulun pihalle

  Kouluille suunniteltu Starttipaketti S on edullinen tapa aloittaa koko koulun Frisbeegolf harrastus!

 • Frisbeegolfkori Prodigy Disc t1Frisbeegolfkori Prodigy Disc t1

  Frisbeegolfkori Prodigy Disc T1

  Hyvä Frisbeegolfkori viimeistelee frisbeegolfradan!

  Prodigy Disc T1 on kilpailukäyttöön (PDGA-hyväksytty) sopiva kestävä frisbeegolfkori. T1-frisbeegolfkori on saatavana sekä sinisenä ja keltaisena. Hyvät erottuvat värit varmistavat että korit erottuvat hyvin eri vuodenaikoina luonnosta,

  • PDGA-hyväksytty kilpailutason kori on hyvä  ja kestävä valinta frisbeegolf radalle.
  • Prodigy Disc -maalikoreihin on saatavilla kolme erityyppistä jalustavaihtoehtoa: irtojalka, kiinteämaahan upotettavalla jalka tai kallioon kiinnitettävä
   jalka.
  • 5-vuoden takuu
  • Kirkaat värit tekevät tästä korista hyvin erottuvan kaikkina vuoden aikoina
  • Prodigy Strike Zone:  Kiekot eivät luiskahda ketjujen läpi eivätkä kimpoa tolpasta ulos
  • Kauttamme löydät laadukkaat varusteet frisbeegolfradan rakentamiseen. Kauttamme löydät Frisbeegolfkorit, rataopasteet, väylätelineet sekä heittoalustat.

  Prodigy Disc T1 kori erottuu radalla ja  on ainutlaatuinen muihin frisbeegolfkoreihin verrattuna Prodigy Strike Zonen ansiosta. Kiekot eivät pääse kimpoamaan tolpasta eivätkä karkaa ketjujen läpi.

  Pyydä tarjous Frisbeegolfradan koreista sekä muista ratavarusteista meiltä!

 • FrisbeegolfkoriHyvä ja edullinen Frisbeegolfkori Prodigy disc T3

  Frisbeegolfkori Prodigy Disc T3

  Virallinen PDGA:n hyväksymä kilpailutason Frisbeegolfkori 5-vuoden runkotakuulla, 3- vuoden takuu ketjuille. Malli saatavilla kolmena versiona: Maaankkuri, kalliokiinnitys sekä helposti siirrettävä. Siirrettävässä versiossa korissa on kaksi siirtorengasta jotka tekevät maalikorin siirtämisestä helppoa. Laadukas, edullinen kori joka sopii erinomaisesti koulun pihalle, puistoihin ja esimerkiksi leirintäalueen aktiviteetiksi.

 • Liikuteltava Frisbeegolfkori Prodigy T2 SininenKestävä siirrettävä Frisbeegolfkori Prodigy T2

  Siirrettävä frisbeegolfkori Prodigy T2

  Helposti siirrettävä kestävä Frisbeegolfkori!

  Prodigy T2 on kestävä siirrettävä frisbeegolfkori. Mallia on saatavana kahtena värinä: sinisenä ja keltaisena. Kätevän siirtorenkaan ansiosta kori on helposti siirrettävä. Helppo siirreltävyys on tehnyt tästä korista koulupihojen suosikin.

  • PDGA-hyväksytty kilpailutason kori
  • Kestävä rakenne!
  • Siirtorengas: Sopii erinomaisesti koulukäyttöön sekä muihin kohteisiin, missä korin pitää olla helposti siirreltävissä
  • 5-vuoden takuu
  • Kirkaat värit tekevät tästä korista hyvin erottuvan kaikkina vuoden aikoina
  • Prodigy Strike Zone:  Kiekot eivät luiskahda ketjujen läpi eivätkä kimpoa tolpasta ulos

  Prodigy T2 on erinomainen valinta kun etsitään helposti siirreltävää kestävää koria. Autamme miellämme korien valinnassa! Jätä tarjouspyyntö niin olemme yhteydessä!

   

Frisbeegolf korien valinta Frisbeegolf radalle

Frisbeegolfkorin valintaFrisbeegolfkorien valinta  - valitse kerralla hyvä kori radalle

Liikuntamestari toimittaa laadukkaita frisbeegolfratavarusteita. Frisbeegolfkori vaikuttaa suoraan radan pelattavuuteen ja ilmeeseen. Valikoimassamme on Prodigy Discin valmistamat erittäin laadukkaat PDGA-hyväksytyt frisbeegolfkorit.  Korien suunnittelussa on ollut lajin parhaat ammattilaiset ja ne ovatkin ehdottomasti markkinoiden edistyksellisimpiä koreja. Uutta rataa rakentaessa kannattaakin koreihin panostaa. Hyvä kori tarjoaa pelaajille mukavan pelikokemuksen ja laadukkaat korit kestävät käytössä pitkään. Korien värimaailma on suunniteltu erottumaan hyvin luonnosta eri vuodenaikoina. Tyylikkäät sininen ja keltainen väri koreissa tekevät frisbeegolf-radasta ammattimaisen näköisen ja samalla radan pelattavuus on loistava, kun korit erottuvat hyvin maastosta.

 • Prodigy Disc korit erottuvat hyvin eri vuodenaikoina
 • Hyvät korit kestävät pitkään ja tarjoavat radalle hyvän pelattavuuden
 • Prodigy Strike Zone:  Korin ketjun rakenne poikkeeaa kilpailijoista. Koreissa 24 tai 30 pystysuunnassa roikkuvaa ketjua sekä ainutlaatuinen Strike Zone (3-vaakaketjua) joka estää kiekon luiskahtamisen ketjujen läpi sekä estää kiekkoa tehokkaasti kimpoamasta tolpasta.

Vahvat kuumasinkityt ja pulverimaalatut korit on suunniteltu kestämään käytössä pitkään.

Koreissa on laadukkaasti hitsatut saumat ja kuumasinkitty / pulverimaalattu pinta. Hyvä suojaus tekee koreista kestäviä ja antaa suojan suomen vaihtelevia sääolosuhteita kohtaan.  Prodigy Disc koreille myönnetään 5-vuoden takuu.

 • Pitkä 5-vuoden takuu
 • Vahvat kuumasinkityt ja pulverimaalatut pinnat

Prodigy Strike Zonen ansiosta kiekot eivät luiskahda ketjujen läpi

Prodigy Strike Zone on Prodigyn suunnittelema kolmen vaakasuunnassa olevan ketjun järjestelmä joka yhdistää sisäpuolen pystyssä roikkuvat ketjut.  Tämä eroittaa Prodigy Disc korit kilpailijoista. Prodigy Strike Zonen ansiosta kiekot eivät luiskahda ketjujen läpi ja innovatiivinen järjestelmä estää myös kiekon kimpoamisen tolpasta.

 

 

 

Frisbeegolf korin asentaminen

Korin asentaminen on helppoa eri alustoille kolmen eri jalka vaihtoehdon ansiosta!

Prodigy Disc korit on saatavana kolmella eri jalkavaihdoehdolla, joiden avulla ne ovat helposti kiinnitettävässä eri alustoihin. Malleihin on saatavilla siirtorenkaalla varustettu irtojalka, kiinteästi maahan upotettava jalka sekä kallioon kiinnitettävä jalka.

 • Siirtorenkalla varustettu jalka sopii täydellisenti paikkoihin joissa korin tulee olla helposti siirrettävissä. Se sopiikin erinomaisesti esimerkiksi kouluihin, joissa kori halutaan ottaa koulupäivän ajaksi välitunneille pelattavaksi ja siirtää helposti varastoon yön ajaksi.
 • Kallioon tarkoitettu jalka. Kallioon tai kiveen kiinnitettävä jalka
 • Kiinteästi maahan asennettava jalkan. Maahan upotettava betoninen jalka johon Frisbeegolfkori kiinnitetetään.
Frisbeegolflkorin siirtojalka
Kiinteästi maahan upotettava Frisbeegolf korin jalka
Frisbeegolfkori - kallioon kiinnitettävä jalka