Suojaverkot

Suojaverkot

Suojaverkot / Taustaverkot

Suojaverkot Liikuntamestarilta!

Maailman johtavan verkkovalmistajan Rombullin verkot ovat kestävä ja hyvä valinta eri käyttötarkoituksiin ja kauttamme saat suojaverkot haluamasi kokoisina sekä väreissä. Suojaverkko hankitaan liikuntatiloihin estämään pallon karkaaminen toiselle kentälle tai estämään kiekon pääsy katsomoon. Liikuntahalliin  suojaverkkoja hankitaan myös suojaamaan seiniä pallojen aiheuttamilta iskuilta sekä estämämään seiniä likaantumasta. Suojaverkko on kätevä tapa jakaa liikuntatiloja useampaan osaan ja koneellisesti nostetavat verkot tekevät jaetusta tilasta hetkessä ison kokonaisen tilan.

  • Kauttamme saatavilla suojaverkkoja kaikkiin käyttötarkoituksiin
  • Koko: Saatavilla eri kokoisina. Mitoissa tehty suojaverkko istuu täydellisesti kohteeseen!
  • Käyttökohteet: Liikuntahallit, Yleisurheilukentät, Jalkapallokentät, Tenniskentät, Jääkiekkokentät, laskettelukeskukset, monitoimihallit, salibandykentät
  • Käyttötapoja: Estämään pallojen karkailu toiselle kentälle, Suojaamaan katsojia / yleisöä, Jakamaan tiloja useampaan osaan, Estämään kulkua halleissa, Suojaamaan urheiluhallin seiniä pallojen iskuilta ja estämään liikuntasalin seiniä likaantumiselta, Suojaamaan urheiluhallin ikkunoita palloilta
  • Kaikkiin lajeihin: Futsal, koripallo, lentopallo. sulkapallo, golf, Frisbeefolf, salibandy, pesäpallo sekä muut lajit
  • Taustaverkot päätyihin! Jalkapallokenttien päätyverkot
  • Kysy tarjous myynniltä verkoita halutun kokoisena

Liikuntamestari toimittaa suojaverkot eri käyttökohteisiin ja asiakkaitamme ovat koulut, kunnat sekä yritykset. Kysy meiltä lisää verkkoratkaisuista uuteen jalkapallohalliin, monitoimihalliin tai koulun liikuntasaliin. Autamme mielellämme. Rombull tarjoaa erittäin hyvän hinta/laatusuhteen. Verkot on saatavilla usean eri paksuisina sekä eri kokoisilla aukoilla sisä- ja ulkokäyttöön. Solmuttomat verkot ovat uv-käsiteltyjä ja saatavilla on verkkoja jotka kestävä kovaakin pakkasta, kosteutta.

Kysy lisää ja pyydä tarjous suojaverkoista heti!

Filter

Liikuntamestarilta löydät laadukkaat verkot eri käyttötarkoituksiin

Toimitamme verkkoja paljon julkisiin kohteisiin ja eri pallohalleihin. Valikoimastamme löydät Rombullin valmistamat huippulaadukkaat verkot eri käyttötarkoituksiin. Urheiluverkot sopivat esimerkiksi suojaamaan yleisöä palloilta ja jalkapallokentän takaosaan asennettava taustaverkko estää jalkapallojen karkailun kentältä esimerkiksi tielle. Verkkoja on saatavilla usean eri paksuisena sekä eri silmäkoolla varustettuna halutun kokoisena. 
Alla kuvassa Leaf-Areenalle Turkuun toimittama 25mm aukolla varustettu 2,5mm Rombullin solmuton lyöntiverkko golfiin. Rombull on yksi maailman suurimmista verkkovalmistajista. Espanjalainen valmistaja valmistaa huippulaadukkaat suojaverkot, taustaverkot, lyöntiverkot sekä maaliverkot eri kokoisiin maaleihin. Valmistajan valikoimasta löydät erillaiset turvaverkot jotka sopivat esimerkiksi lasten maailmoihin sekä muihin paikkoihin suojaamaan ja turvaamaan käyttäjiä.    
Golfin lyöntiverkko - Leaf-Areenan suojaverkko
Golf lyöntiverkko - Leaf Areena Turku
 
Tuote lisätty tarjouskoriin: