Salibandykaukalot

Salibandykaukalot

Salibandykaukalot

Liikuntamestarilta löydät eri kokoiset kaukalot salibandyyn!

Valikoimastamme löydät helposti ja nopeat koottavat, kestävä salibandykaukalot.  Kansainvälinen Salibandyliitto (IFF) hyväksyy kaikki virallisiin peleihin soveltuvat kaukalot. Täysimittainen virallisen kokoinen salibandykaukalo on 40x20m.  Kaukaloiden materiaaleissa on käytetty kestäviä materiaaleja ja osat pysyvät hyvin paikallaan.

  • Virallisen salibandykaukalon koko on 40x20m
  • Hyvä kiinnitys pitää kaukalon osat kiinni ja tekee siitä turvallisen
  • Kauttamme saat salibandykaukalot eri kokoisina – kysy tarjousta tarvitsemastasi koosta!

Lataa esite

Kysy tarjousta tai kysy lisää! Autamme mielellämme valinnassa!

Filter
Floorbee kaukalo sopii ulkokäyttöön

Hyvä salibandykaukalo kestää ja on turvallinen käyttää

Toimitamme salibandykaukaloita liikuntahalleihin, koulujen saleihin sekä kaikkiin paikkoihin missä halutaan pelata salibandyä kunnon kaukalossa.

  • Virallinen koko 40x20m
  • Toimitamme kaukalot haluamasi kokoisena. Kysy tarvitsemaasi kokoa!

Kestävä salibandykaukalo on pitkäikäinen hankinta jonka hankinnassa kannattaa kiinnittää laatuun, hintaan sekä laidan tarjoamaan pelituntumaan. Yhtenäinen, hyvin suunniteltu rakenne takaa sen, että pallo pomppaa samalla tavalla kaukalon jokaisesta pisteestä.

Hiinta vaihtelee valmistajien kesken ja erot IFF-hyväksyttyjen kaukaloiden valmistamissa salibandykaukaloissa ovat pieniä.  Virallisen kaukalon koko on 40x20m. Usein salibandyä halutaan pelata sisä- ja ulkokäytössä ja hyvä valinta onkin salibandykaukalo joka soveltuu sisäkäyttöön sekä ulkokäyttöön.

Maahantuomme erittäin laadukkaita Floorbee salibandykaukaloita, jotka ovat suunniteltu erittäin vakaaksi ja kestäväksi. Kaukalon yläosaan on suunniteltu putkirakenne, joka tekee Floorbee kaukalosta erittäin kestävän ja pitää  sen paikallaan kovissakin peleissä. Floorbee valmistaa IFF:n hyväksymiä (kansainvälisen salibandyliiton) salibandytuotteita. Virallinen IFF-hyväksytty salibandykaukalo on oikea valinta kun kaukalossa halutaan pelata virallisia Salibandyliiton  pelejä.

Floorbee salibandykaukalot sisä ja ulkokäyttöön

Kokoa, pura sekä varastoi salibandykaukalo helposti

Varmista, että kaukalo on helppo koota, purkaa ja varastoida.

Floorbeen valmistamat kaukalot on erittäin helppo ja nopea koota sekä purkaa. Saatavilla olevaan kuljetuskärryssä voi kaukalon osat säilyttää ja sen avulla siirrät kaukalon helposti varastoon.

  • Floorbee kaukalo on hyvä valinta virallisesten pelikenttien lisäksi kouluun tai nuorisotilaan, missä kenttää joudutaan usein siirtämään ja varastoinnin tulee olla helppoa.

Floorbee salibandykaukalo koostuu 2m ja 1m paloista sekä kulmapaloista. Kaukalon palat  on todella helppo liittää toisiinsa sekä purkaa. Kaukalossa käytetty kolmioteknologia tekee osista erittäin vakaat ja turvalliset. Kaukalon kestävyyteen on panostettu ja yläreunaa kiertävä tukiputki pitää kaukalon osat hyvin paikallaan.

Älä siis käytä aikaasi kentällä korjaten kaukalon palasia paikoilleen, vaan hanki kerralla hyvä IFF-hyväksytty Floorbee salibandykaukalo, joka sopii sisäkäytön lisäksi ulkokäyttöön.

Floorpee salibandykaukalo valmistetaan kestävästä muovista. Valittu kestävä ja vahva muovilaatu tekevät siitä erinomaisen materiaalin salibandyyn:  elementit kestävät koviakin iskuja vaurioitumatta.

Kaukalossa on kiinteät jalat, jotka tulevat ainoastaan hieman kaukalon reunan ulkopuolelle mikä lisää  Floorbee kaukalon turvallisuutta!

Tuote lisätty tarjouskoriin: