Sportec messut 2017 – Liikuntamestari.fi mukana!

Sportec messut 2017 Tampere

Sportec messut 2017 – Liikuntamestari.fi mukana!

Sportec-messut järjestetään 16-17.3.2017 Tampereella. Löydät meidät osastolta A422 – tervetuloa vierailemaan ja tutustumaan laadukkaisiin liikuntavälineisiin!

Liikuntamestari.fi toimittaa laadukkaita liikuntavälineitä kovaan käyttöön. Valikoimastamme löydät mm. Alusportin jalkapallomaalit ja Floorbee Salibandykaukalot sekä muut tuotteet aktiiviseen liikkumiseen.

Messuosastollamme pääset tutustumaan huippulaadukkaisiin urheiluvälineisiin.

Jalkapallotuotteet

Jalkapallotuotteista esillä osastolla on mm.  Alusportin taittuva jalkapallomaali. Tämä jalkapallomaali taittuu näppärästi kasaan mikä helpottaa maalin säilyttämistä,kun sitä ei käytä. Täydellinen maali siis pieneen tilaan.  Valikoimastamme löydät maalit kaikissa eri kokoluokissa. Lisäksi tarjomme maaliverkot kaiken kokoisiin jalkapallomaaleihin. Verkkovalikoimassamme on verkot kaikkiin muihinkin lajeihin.

Tutustu maaleihin lisää tästä!

Salibandytuotteet

Parhaat tuotteet salibandyn harrastamiseen

Maahantuomamme Floorbee salibandykaukalo  tarjoaa varmasti yhden markkinoiden parhaasta hinta/laatusuhteesta ja mallia on saatavilla sisä- ja ulkokäyttöön.  Saatavilla useina eri kokoina. Floorbeen valikoimasta löydät lisäksi hyvät salibandymaalit kovaan  käyttöön

My Floorball on uusi innovaatio salibandymarkkinoilla.  My Floorball tuotteet (salibandyn syöttöseinät, laukasualustat, tarkkuuslätkät) soveltuvat hyvin harjoitusvälineiksi salibandyareenoille ja  kaikkialle missä pelataan salibandyä. Tuotteet motivoivat harjoittelemaan täysin uudella tavalla ja kehittävät pelaajien taitoja nopeasti. Tutustu harjoitteluvälineisiin tästä!

Pingis

Enebe on suosittu Espanjalainen pingispöytä-valmistaja. Sportec messuilla osastollamme on esillä Enebe Z-garden kiinteä pingispöytä ulkokäytöön. Ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu malli on hyvä valinta esirkiksi puistoon, oppilaitoskäyttöön ja muihin julkisiin kohtesiin.

Tervetuloa osastollemme, nähdään Sportec messuilla!

Jaa