Salibandypallot

Salibandypallot

Salibandypallot

Liikuntamestari toimittaa kestävät salibandypallot seura- ja koulukäytöön. Salibandypallolta vaaditaan hyviä kestävyysominaisuuksia kovassa käytössä. Halvalla myytävät eivät yleensä kestä pitkään käytössä ja usein meiltä kysytäänkin edullisia salibandypalloja, jolla on hyvät kestävyysominaisuudet harjoitus- ja kilpakäytössä. Olemme valikoineet valikoimaamme Floorbeen laadukkaat IFF hyväksytyt salibandypallot, jotka ovat melkein särkymättömiä. EU:ssa valmistetut erittäin kestävät pallot ovat tunnettuja niiden laadusta ympäri maailmaa.

Floorbee salibandypallo valmistetaan uniikilla tavalla ja se  on hyvä valinta kun etsit kestäviä palloja kovaan käyttöön.

  • Rakenne ja pinta: Pinnalla on aukkoja ja Pallojen pinta on kehitetty nopeuttamaan lentoa.
  • Kestävä liitoskohta –  Halvat salibandypallot halkeavat poikkeuksetta pallon saumakohdasta. Floorbee IFF palloissa käytetään ainutlaatuista menetelmää, joka tekee pallon melkein murtumattomaksi.
  • Kirkkaat värit: Floorbeen salibandypalloja on saatavilla usean eri värisenä! Valitse salibandypallo joka erottuu treeneissä eikä sekoitu toisen joukkueen palloihin!
  • Valmistettu EU:ssa: Floorbeen pallot valmistetaan EU:ssa ja voitkin olla varma että pallot ovat hinta/laatusuhteeltaan erinomainen valinta
  • Kansainvälisen salibandyliiton IFF:n hyväksyntä.  Virallisissa peleissä salibandypallossa tulee olla IFF hyväksyntä. Floorbee pallot ovat IFF hyväksyttyjä (myös värilliset). Huomioithan palloja ostaessa, että virallisissa peleissä pallojen tulee olla valkoisia! Eli kun etsit salibandypalloja virallisiin peleihin, muista hankkia valkoisia palloja!

Pyydä tarjous salibandypalloista vielä tänään!

Filter
Tuote lisätty tarjouskoriin: