Liikettä koulupäivään: Salibandykaukalo saa koko koulun väen liikkumaan

Liikkuvakoulu ideat - Salibandy tuo liikettä välitunneille ja koulupäivään

Liikettä koulupäivään: Salibandykaukalo saa koko koulun väen liikkumaan

Liikkuvakoulu ideat - Salibandy tuo liikettä välitunneille ja koulupäivään

Joko teidän koulussanne on hyvät mahdollisuudet salibandyn harrastamiseen?

Salibandy on kasvattanut vuosi vuodelta suosiotaan ja salibandyn harrastajamäärä Salibandyn kansainvälisen lajiliiton IFF:n mukaan on Suomessa jo yli 390 000. Lisenssoituja pelaajia suomessa on  57 400. Suomessa on tällä hetkellä Suomen Salibandyliiton seuroja huimat 845. Lisenssoiduista pelaajista alle 19-vuotiaita pelaajia on miehistä 24 733 ja naisista 4677.

Salibandy tai koulumailmassa useiten pelattava sähly on todella monipuolinen laji ja kouluissa onkin siirrytty hieman enenmmän perinteisen koulusählyn pelaamisesta virallisempaaan salibandyyn. Koulusähly ja salibandy ovat hyvin samanlaisia. Sählyn säännöt eivät ole niin tiukat ja sitä pystyykin kun tomielessä harrastamaan vaikka koulun pihalla välituntisin ja se onkin yksi parhaita lajeja kun etsitään keinoja saada lisää liikettä koulupäivään.

Salibandykaukalo liikuttaa koululaisten lisäksi iltakäytössä!

Koulun pihalle tai liikuntasaliin hankittava salibandykaukalo palvelee oppilaita ja opettajia (sisä- ja ulkokäytössä) päivisin liikuntatunneilla Liikuntamestari.fi toimittaa tuotteet salibandyynja välituntiliikunnassa sekä lajin harrastajia iltakäytössä.

Salibandykaukalon hankinta on hyvä tapas saada oppilaat pelaamaan tätä mainiota kuntoliikunnanmuotoa. Hyvä kouluun hankittava salibandykaukalo tekee sählystä salibandyä ja kaukalossa pelaaminen on täysin erilaista kuin ilman.

Kaukaloita on saatavilla useissa eri kokoluokissa ja osa malleista soveltuu myös ulkokäyttöön. Kaukaloon on saatavilla erillinen kuljetuskärry missä kaukaloa on helppo säilyttää ja siirtää. Yhä useampi koulu haluaakin, että kaukalo on mahdollista sisätilojen lisäksi sijoittaa välituntikäyttöön ulos. Ulkona välituntikäytössä salibandy kaukalon kanssa muodostaa todella hyvän liikuttajan ja sopii niin alakoululaisille, yläkoululaisille kuin lukiolaisille.

  • Kaukalo on helppo ja nopea purkaa
  • Saatavilla myös ulkokäyttöön soveltuvia kaukaloita (hyvä lisäliikuttaja välituntiliikuntaan!)

Aloitetaan kaukalohanke teidän koulunne kanssa!

Liikuntamestari.fi (Pohjavirta Finland Oy) toimittaa kestäviä salibandytuotteita kovaan julkiseen käyttöön. Asiakkaanamme ovat koulut, kunnat, liikuntasalit sekä yritykset.

Kauttamme saat IFF:n hyväksymät viralliset pelikaukalot ja voit muokata kaukalon koon juuri teidän koulunne tiloihin sopivaksi. Maahantuomme Floorbeen huippulaadukkaita tuotteita salibandyyn. Valikoimissa on sisä ja ulkokäyttöön soveltuvien salibandykaukaloiden lisäksi varusteet sekä ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitettu salibandyalusta.

Kauttamme saat:

Etsitpä lisää liikettä oppilaille välitunneille tai haluat mukaansa tempaavaa tekemistä liikuntatunneille on salibandy hyvä laji jota koulun oppilaat varmasti rakastavat. Se on monipuolinen liikuttaja joka saa hien pintaan ja motivoi harjoittamaan syöttelyä ja erilaisiakuviota mitkä lisäävät koko koulun ryhmähenkeä. Useat koulut järjestävätkin omia koulun välisiä salibandyturnauksia tai ottavat mittaa naapurikoulun oppilaista.

Salibandyn aloittaminen ei vaadi isoja hankintoja vaan kaukalon lisäksi tarvitaan Salibandymaali (t) sekä mailasetit ja palloja. Kaukalo on tärkein hankinta ja tekee pelaamisesta mukaansa tempaavaa. Monet koulut ovat saaneet kaukalon sekä varusteiden hankkimiseen rahoitusta joko liikkuvakoulu hankkeelta tai sitten rahaa on kerätty vanhempainyhdistyksen sekä oppilakunnan kesken.

Ota yhteyttä salibandytuotteisiin liittyvissä asioissa!

Salibandykaukalo lisää liikettä koulun välitunnille

Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan salibandykaukalohanke koulunne kanssa.

Meiltä saat laadukkaat kovaa käyttöä kestävät salibandykaukalot , maalit sekä muut varusteet salibandyyn. Autamme valinnassa ja kerromme mielellämme lisää erilaisista kaukalovaihtoehdoista jotka sopivat koulun käyttöön.

Jätä yhteydenotto tästä!

Myynti: 050-3719033

Jos haluat lisää ideoita siihen, miten saat oppilaat liikkumaan lisää niin autamme mielellämme!

Liikuntamestari haluaa lisää liikettä välitunneille ja koulupäivään! Tutustu liikuttavan hyviin muohin liikuntavälineisiimme lisää www.liikuntamestari.fi

Jaa tämä sivu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *