Koripallotelineet ulkokäyttöön

Kestävät koripallotelineet koulujen pihoille ja julkiseen käyttöön

Koripallotelineet ulkokäyttöön

Koripallotelineet ulkokäyttöön

Koripallo on yksi suosituimpia lajeja koulujen pihoilla sekä puistoissa. Liikuntamestari.fi valikoimasta löydät kestävät maahan upotettavat koritelineet ulos. Ulkokäyttöön tarkoitetuissa koripallotelineissä teräs on sisä- ja ulkopuolelta galvanoitua ja taustalevyjen pintamateriaalit on tehty kovaa säätä kestävistä materiaaleista (koripallotelineen taustalevyt, korin verkko).

Ulkokäyttöön tarkoitettu koripalloteline on hyvä valinta pihalle liikuttamaan koulun oppilaita välituntisin sekä puistoon julkiseen käyttöön. Hyvän koripallotelineen t käyttöikä on pitkä ja se onkin oiva tapa lisätä esimerkiksi liikkuvan koulun pihaliikunta mahdollisuuksia. Pihapelinä koripallo laittaa liikkeelle kaiken ikäiset oppilaat. Koulun pihalla olevaa koripallotelinettä käytetään myös iltakäytössä ja se tarjoaa hyvän lähiliikuntapaikan koulun lähialueen asukkaille.

Liikuntamestari tarjoaa erilaisia ulos tarkoitettuja telineitä. Maahan ankkuroitavien telineiden lisäksi valikoimastamme löydät koripallotelineitä jotka kiinnitetään seinään. Koripallotelineen virallinen korkeus on aikuisilla  3,05m ja alle 12-vuotiaiden 2,60m.  Korkeussäädöllä varustettu koripalloteline sopii hyvin  paikkoihin  jossa koripalloa pelaavat useat eri ikäiset käyttäjät.(esim. koulut). Säädettävät teline on mahdollista asettaa eri korkeudelle.

Kestävin valinta ulos on teräksisellä taustalevyllä sekä teräsverkolla varustettu koripalloteline.  Jos koripallotelineen käyttöaste on kova ja se sijoitetaan esimerkiksi puistoon tai urheilukentälle suosittelemmekin varustamaan korin teräksisellä verkolla. Teräksinen verkko ja tausta levy on saatavissa kaikkiin koripallotelineisiimme.

Kysy lisää ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetuista telineistämme! Pyydä tarjous!

Filter
Tuote lisätty tarjouskoriin: