Colmex CZ-sarja

Colmex CZ-sarja

Colmex CZ-sarjan ulkokuntosalivälineet

Colmex CZ- tuoteperheen ulkokuntosalilaitevälineet tarjoavat hyvän hinta/laatusuhteen ja ovatkin erinomainen valinta ulkokuntosaliin. Colmex on yksi euroopan suurimpia ulkokuntosalivalmistajia, jonka ulkokuntosalilaitteita on käytössä yli 1500 ulkokuntosalilla ympäri Eurooppaa.

 • Hyvä hinta-laatusuhde
 • Saatavilla RAL-väreissä – valitse paras väri valmistuvaan ulkokuntosaliin.
 • Erittäin kestäviä ja laadukkaita Euroopassa valmistettuja ulkokuntosalilaitteita!

Pyydä tarjous ulkokuntosalin laitteista meiltä!

 • Cross Trainer + ylätalja + Tai Chi renkaat Colmex CZ-sarja

  Cross Trainer + ylätalja + Tai Chi renkaat Colmex CZ-sarja CZ 010511

  Kolmen ulkokuntosalilaitteen yhdistelmä sisältää vartalon Cross Trainer-laitteen, Ylätaljan sekä Tai Chi renkaat. Täydellinen valinta ulkokuntosalivarusteisiin. ulkokuntosalille tarkoitettu Colmex Cz-sarjan yhdistelmä ulkokuntosalilaite on hinta/laatusuhteeltaan erinomainen valinta ulkokuntosalipaikalle. Pyydä tarjous!

 • Cross Trainer Colmex CZ ulkokuntosalilaite

  Cross Trainer Colmex CZ-sarja CZ 05

  Colmex CZ-sarjan Cross trainer laite ulkokäyttöön. CZ-sarjan ulkosalilaitteet on hyvä valinta, kun etsit hinta/laatu suhteelta hyviä laitteita ulkokuntosalille.

 • Hierontalaite ulkokuntosalipaikalle Colmex CZ ulkokuntosalilaite

  Hierontalaite Colmex CZ-sarja CZ 02

  Colmex CZ-sarjan hierontalaite ulkokuntosalille. CZ-sarjan ulkosalilaitteet on hyvä valinta, kun etsit hinta/laatu suhteelta hyviä laitteita ulkokuntosalille.

 • Jalkaprässi / Jalkalaite kahdelle Colmex CZ ulkokuntosalilaite

  Jalkaprässi kahdelle Colmex CZ-sarja CZ 04d

  CZ-sarjan ulkosalilaitteet on hyvä valinta, kun etsit hinta/laatu suhteelta hyviä laitteita ulkokuntosalille.

 • Jalkaprässi yhdelle Colmex CZ ulkokuntosalilaite

  Jalkaprässi yhdelle Colmex CZ-sarja CZ 04s

  Jalkaprässi yhdelle hengelle Colmex ulkokuntosali CZ-sarja. Colmex CZ-sarja on hinta/laatusuhteeltaan erittäin hyvä valinta ulkokuntosalille. Kysy tarjous!

 • Jalkaprässi+rintalihaslaite Colmex CZ-sarja

  Jalkaprässi+rintalihaslaite Colmex CZ-sarja CZ 0419

  Yhdistelmälaite jossa on jalkaprässi sekä rintalihaslaite! Hyvä valinta ulkokuntosalipaikalle! Ulkokuntosalille tarkoitettu Colmex Cz-sarjan ulkokuntosalilaite on hinta/laatusuhteeltaan erinomainen valinta ulkokuntosalipaikalle. Pyydä tarjous!

 • Jalkaprässi+Surffilaite Colmex CZ-sarja

  Jalkaprässi+Surffilaite Colmex CZ-sarja CZ 0409

  Yhdistelmälaite jossa on jalkaprässi sekä surffilaite Hyvä valinta ulkokuntosalipaikalle! Ulkokuntosalia rakentavalle CZ-sarja on hinta/laatu suhteeltaan erinomainen. Kysy tarjous!

 • Jalkaprässi+rintalihaslaite Colmex ulkokuntosali CZ-sarja

  Jalkaprässi+ylätalja Colmex CZ-sarja CZ 0411

  Yhdistelmälaite jossa on jalkaprässi sekä ylätalja! Hyvä valinta ulkokuntosalipaikalle! Ulkokuntosalille tarkoitettu Colmex Cz-sarjan ulkokuntosalilaite on hinta/laatusuhteeltaan erinomainen valinta ulkokuntosalipaikalle. Pyydä tarjous!

 • Kävelylaite Colmex CZ ulkokuntosalilaite

  Kävelylaite Colmex CZ-sarja CZ 07t

  Ulkokuntosalille tarkoitettu Colmex CZ-sarjan kävelylaite. CZ-sarjan ulkosalilaitteet on hyvä valinta, kun etsit hinta/laatu suhteelta hyviä laitteita ulkokuntosalille.

 • Kuntopyörä ulkokäyttöön Colmex CZ ulkokuntosalilaite

  Kuntopyörä Colmex CZ-sarja CZ 12

  Colmex CZ-sarjan kuntopyörä ulkokuntosalille. CZ-sarjan ulkosalilaitteet on hyvä valinta, kun etsit hinta/laatu suhteelta hyviä laitteita ulkokuntosalille.

 • Leuanvetoteline ulkokäyttöön - Colmex CZ-sarjan ulkokuntosalilailteLeuanvetoteline ulkokäyttöön - Colmex CZ-sarjan ulkokuntosalilailte

  Leuanvetoteline ulos Colmex CZ-sarja CZ 23

  Ulkokuntosalille tarkoitettu Colmex CZ-sarjan leuanvetoteline ulkokäyttöön. Leuanvetotelineessä on leuanvetotangot kahdessa tasossa. CZ-sarjan ulkosalilaitteet on hyvä valinta, kun etsit hinta/laatu suhteelta hyviä laitteita ulkokuntosalille.

 • Leuanvetoteline+puolapuut Colmex CZ ulkokuntosalilaite

  Leuanvetoteline+puolapuut CZ-sarja CZ 24

  Ulkokuntosalille tarkoitettu Colmex CZ-sarjan puolapuut / leuanvetoteline ulkokäyttöön. CZ-sarjan ulkosalilaitteet on hyvä valinta, kun etsit hinta/laatu suhteelta hyviä laitteita ulkokuntosalille.

 • Monkey Bars telineet Colmex CZ-ulkokuntosalilaite

  Monkey Bar Colmex CZ-sarja CZ 25

  Ulkokuntosalille tarkoitettu Colmex CZ-sarjan Monkey Bar- telineet ulkokäyttöön. CZ-sarjan ulkosalilaitteet on hyvä valinta, kun etsit hinta/laatu suhteelta hyviä laitteita ulkokuntosalille.

 • Vinot nojapuut / harjoitustelineet Colmex CZ ulkokuntosalilaite

  Nojapuut (vinot) Colmex CZ-sarja CZ 51

  Colmex-CZ-sarjaan kuuluvat nojapuut. Nojapuut vat toiselta puolelta matalampi ja toiselta korkeampi. . Colmex CZ-sarjan ulkokuntosalilaitteet ovat erinomainen valinta laitteiksi ulos rakennettavaan kuntosaliin.

 • Nojapuut ulkokäyttöön Colmex CZ ulkokuntosalilaite

  Nojapuut ulkokäyttöön Colmex CZ-sarja CZ 10

  Nojapuut ulkokäytöön. Colmex CX-sarjan nojapuut ovat tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön ulkokuntosalille. Ulkokuntosalia rakentavalle CZ-sarja on hinta/laatu suhteeltaan erinomainen.

 • Colmax olkapääpyörä ulkokuntosalille. CZ-sarjan ulkosalilaitteet on hyvä valinta, kun etsit hinta/laatu suhteelta hyviä laitteita ulkokuntosalille.

  Olkapääpyörä Colmex CZ-sarja CZ 03s

  Colmax olkapääpyörä ulkokuntosalille. CZ-sarjan ulkosalilaitteet on hyvä valinta, kun etsit hinta/laatu suhteelta hyviä laitteita ulkokuntosalille.

 • Polkulaite Colmex CZ-sarja

  Polkulaite Colmex CZ-sarja CZ 13a

  Colmex CZ-sarjan polkulaite ulkokuntosalille. CZ-sarjan ulkosalilaitteet on hyvä valinta, kun etsit hinta/laatu suhteelta hyviä laitteita ulkokuntosalille. Polkulaite asennetaan maahan penkin eteen – erinomainen valinta jalkalihasten monipuoliseen harjoittamiseen

 • Polkulaite / kuntopyörä ulkokäyttöön - Colmex CZ-sarjan ulkokuntosalilaitePolkulaite / kuntopyörä ulkokäyttöön - Colmex CZ-sarjan ulkokuntosalilaite

  Polkulaite penkillä Colmex CZ Cz 13s

  Colmex CZ-sarjan polkulaite kpenkillä ulkokuntosalille. CZ-sarjan ulkosalilaitteet ovat hyvä valinta, kun etsit hinta/laatu suhteelta hyviä laitteita ulkokuntosalille. Katso myös muut CZ-sarjan ulkokuntosalilaitteet ja pyydä tarjous!

 • Puolapuut ulkokäyttöön Colmex CZ- ulkokuntosalilaite

  Puolapuut ulkokäyttöön Colmex CZ-sarja CZ 22

  Ulkokuntosalille tarkoitettu Colmex CZ-sarjan puolapuut ulkokäyttöön. CZ-sarjan ulkosalilaitteet on hyvä valinta, kun etsit hinta/laatu suhteelta hyviä laitteita ulkokuntosalille.

 • Ratsastuslaite Colmex CZ-ulkokuntosalilaite

  Ratsastuslaite Colmex CZ-sarja CZ 08

  Ratsastuslaite Colmex. CZ-sarjan ulkokuntosalilaite ulkokuntosalile. Käsien, jalkojen lihasten sekä keskivartalonlihasten harjoittemiseen.

 • Rintalihas / ylätalja pyörätuolikäyttäjille Colmex ulkokuntosali CZ-sarja

  Rintalihas / ylätalja pyörätuolikäyttäjille Colmex CZ-sarja CZ 1119h

  Yhdistelmälaite jossa on ylätalja sekä rintalihaslaite pyörätuolikäyttäjille. Hyvä valinta ulkokuntosalipaikalle! Ulkokuntosalille tarkoitettu Colmex Cz-sarjan ulkokuntosalilaite on hinta/laatusuhteeltaan erinomainen valinta ulkokuntosalipaikalle. Pyydä tarjous!

 • Rintalihas / ylätaljalaite Colmex CZ-sarja

  Rintalihas / ylätaljalaite Colmex CZ-sarja CZ 1119

  Yhdistelmälaite jossa on ylätalja sekä rintalihaslaite Hyvä valinta ulkokuntosalipaikalle! Ulkokuntosalille tarkoitettu Colmex Cz-sarjan ulkokuntosalilaite on hinta/laatusuhteeltaan erinomainen valinta ulkokuntosalipaikalle. Pyydä tarjous!

 • Rintalihaslaite Colmex CZ ulkokuntosalilaite

  Rintaprässi Colmex CZ-sarja CZ 19s

  Rintalihasten tehokkaaseen harjoittamiseen tarkoitettu Rintaprässi ulkokuntosalille. Colmex CZ-sarjan ulkokuntosalilaitteet ovat erinomainen valinta laitteiksi ulos rakennettavaan kuntosaliin. Rintalihaslaite Colmex CZ on hinta- ja laatusuhteeltaan erinomainen!

 • Selkäpenkki Colmex CZ-ulkokuntosalilaite

  Selkäpenkki Colmex CZ-sarja CZ 43

  Colmex CZ selkäpenkki ulkokuntosalille.

 • Surffilaite Colmex CZ ulkokuntosalilaite

  Surf-laite kahdelle Colmex CZ-sarja CZ 09d

  Colmex CZ-sarjan kahdelle hengelle tarkoitetuttu Surf-laite ulkokuntosalille. Colmex CZ-sarjan ulkosalivälineet on hinta/laatusuhteeltaan erinomainen valinta.

 • Surffilaite yhdelle Colmex CZ ulkokuntosalilaite

  Surf-laite yhdelle Colmex CZ-sarja CZ 09s

  Colmex CZ-sarjan Surf ulkokuntosalilaite yhdelle. Colmex CZ-sarja on erittäin laadukas valinta ulkokuntosalille. Kysy tarjous!

 • Tai Chi renkaat + olkapääpyörä Colmex ulkokuntosali CZ-sarja

  Tai Chi renkaat + olkapääpyörä Colmex CZ-sarja CZ 0103

  Yhdistelmälaite jossa on kaksi Tai Chi rengasta sekä olkapääpyörä! Hyvä valinta ulkokuntosalipaikalle! Kysy lisää

 • Tai Chi renkaat – Colmex ulkokuntosali CZ-sarja

  Tai Chi renkaat Colmex CZ-sarja CZ01s

  Tai Chi renkaat ulkokuntosalille hartioiden sekä käsien harjoittamiseen. Erinomainen ulkokuntosalilaite vanhemmille käyttäjille hartialihasten vahvistamiseen ja rentouttamiseen

 • Vartalon kierto ja surffilaite Colmex CZ sarjan ulkokuntosalilaite

  Vartalon kierto / surf-laite Colmex CZ-sarja CZ 0609

  Yhdistelmälaite jossa on vartalon kiertolaite + surf-laite! Hyvä valinta ulkokuntosalipaikalle! Ulkokuntosalille tarkoitettu Colmex Cz-sarjan ulkokuntosalilaite on hinta/laatusuhteeltaan erinomainen valinta ulkokuntosalipaikalle. Pyydä tarjous!

 • Vartalonkiert0+kavely+surf ulkokuntosalilaite kolmelle hengelle Colmex CE-sarja CE679

  Vartalon kierto+kävely+surf-laite Colmex CE-sarja CE679

  Kolmen ulkokuntosalilaitteen yhdistelmä sisältää vartalon kiertolaitteen, kävelylaitteen sekä surf-laitteen. Täydellinen valinta ulkokuntosalivarusteisiin. Ulkokuntosalille tarkoitettu Colmex Cz-sarjan yhdistelmä ulkokuntosalilaite on hinta/laatusuhteeltaan erinomainen valinta ulkokuntosalipaikalle. Pyydä tarjous!

 • Vartalon kiertolaite yhdelle Colmex CZ Ulkokuntosalilaite

  Vartalon kiertolaite Colmex CZ-sarja CZ 06s

  Vartalon kiertolaite Colmex CZ-sarja on ulkokuntosalille tarkoitettu kuntolaite ympärivuotiseen käyttöön

 • Vartalon kiertolaite Colmex CZ-ulkokuntosalilaite

  Vartalon kiertolaite kahdelle Colmex CZ-sarja

  Vartalon kiertolaite kahdelle käyttäjälle. Colmex CZ-sarja on ulkokuntosalille tarkoitettu kuntolaite ympärivuotiseen käyttöön. Colmex CZ-sarjan ulkokuntovälineet ovat erinomainen valinta ulkokuntosalille. Saatavissa eri RAL-väreissä!

 • Vartalon kiertolaite kolmelle Colmex CZ-ulkokuntosalilaite

  Vartalon kiertolaite kolmelle Colmex CZ-sarja CZ 06t

  Vartalon kiertolaite kolmelle hengelle. Colmex CZ-sarjan laite on ulkokuntosalille tarkoitettu kuntolaite ympärivuotiseen käyttöön

 • Vartalon kiertolaite neljälle Colmex CZ ulkokuntosalilaite

  Vartalon kiertolaite neljälle Colmex CZ-sarja CZ 06q

  Vartalon kiertolaite neljälle käyttäjälle. Colmex CZ-sarja on ulkokuntosalille tarkoitettu kuntolaite ympärivuotiseen käyttöön

 • Vatsalihaspenkki ulkokäyttöön Colmex CZ-sarja

  Vatsalihaspenkki Colmex CZ-sarja CZ 41

  Colmex ulkokuntosalille tarkoitettu vatsalihaspenkki tehokkaaseen vatsalihasten harjoitteluun. Colmex CZ-sarja on hinta/laatusuhteeltaa erinomainen valinta ulkokuntosalipaikoille. Katso lisää ja kysy tarjous!

 • Vatsalihaspenkki ulkokäyttöön Colmex CZ ulkokuntosalilaite

  Vatsalihaspenkki ulkokäytöön Colmex CZ-sarja CZ 44

  Colmex CZ-sarjaan kuuluva ulkokuntosalilaite: Teräksinen vatsalihaspenki on hyvä valinta ulkokuntosaille! Kysy tarjous