Jalkapallo

Jalkapallo

Liikuntamestari tarjoaa parhaat välineet jalkapalloon!

Jalkapallo on maailman suosituin pallopeli, jossa yksinkertaisimmillaan tarvitaan vain peliväline ja pelaajat. Futista pelataan ympäri maailmaa ikään ja sukupuoleen katsomatta ja sitä sanotaankin kieleksi, jota ymmärretään kaikkialla maapallolla; pohjoisimmista kolkista eteläisimpiin alueisiin saakka. Liikuntamestarin väki rakastaa jalkapalloa ja haluamme tarjota parhaat ja innostavimmat jalkapallotarvikkeet ja välineet kuningaspelin harrastamiseen. Valikoimasta löydät jalkapallomaalit  kovaan julkiseen käyttöön monessa eri koko- ja hintaluokassa. Tuotevalikoimastamme löydät myös ison valikoiman jalkapallokenttien harjoitusvälineistöä.  Jos et löydä etsimääsi niin kysy rohkeasti niin autamme!

Liikuntamestarilta löydät mm.

Tutustu valikoimaan ja kysy lisää!

Filter
Laaja julkisen puolen jalkapallomaali valikoimamme kattaa kaikki Suomessa käytettävät maalikoot. Junioreiden viralliset ottelut pelataan viisi metriä leveisiin ja kaksi metriä korkeisiin maaleihin. Aikuisten jalkapallo-ottelut pelataan puolestaan 7,32 x 2,44m kokoisiin maaleihin. Koulupihoilla suosituin koko on kolme metriä leveä ja kaksi metriä korkeat maalit. Laaja mallistomme kattaa näiden kokojen lisäksi myös suuren määrän niinsanottuja harjoitusmaaleja, joiden koot vaihtelevat suuresti käyttötarpeen mukaan. Urheilukentille hankittavien maalien materiaalina käytetään alumiinia. Alumiiniset jalkapallomaalit ovat kaikkein kestävin ja laadukkain ratkaisu kovaan urheilukenttä käyttöön.

Suurin osa jalkapallomaaleista on vapaasti liikuteltavia. Kentille, joissa on paljon eri käyttäjiä suosittelemme renkailla varustettuja jalkapallomaaleja. Helpoin ja nopein rengasratkaisu on Alusportin Easylift systeemi, joka on vaivaton ja turvallinen käytettävä. Suurilla stadioneilla löytyy maahan upotettavia näyttäviä Stadion maaleja, joissa verkko pingotetaan taakse tulevaan mastoon. Stadion maalit ovat syvyydeltään hieman normaalimaaleja syvempiä, mutta muuten kooltaan samankokoisia.

Jalkapallomaaleissa käytettäviä maaliverkkoja löytyy kaikissa kokoluokissa ja useimmiten vielä eri väreissäkin. Maaliverkot ovat vahvoja materiaaliltaan ja niiden kiinnitys tapahtuu maalikohtaisesti kehikon rakenteisiin.

Tutustu Suomen laajimpaan jalkapallomaalien valikoimaan ja pyydä tarjous!
Tuote lisätty tarjouskoriin: