Jalkapallo

Jalkapallo

Liikuntamestari tarjoaa parhaat välineet jalkapalloon!

Jalkapallo on maailman suosituin pallopeli, jossa yksinkertaisimmillaan tarvitaan vain peliväline ja pelaajat. Futista pelataan ympäri maailmaa ikään ja sukupuoleen katsomatta ja sitä sanotaankin kieleksi, jota ymmärretään kaikkialla maapallolla; pohjoisimmista kolkista eteläisimpiin alueisiin saakka. Liikuntamestarin väki rakastaa jalkapalloa ja haluamme tarjota parhaat ja innostavimmat jalkapallotarvikkeet ja välineet kuningaspelin harrastamiseen. Valikoimasta löydät jalkapallomaalit  kovaan julkiseen käyttöön monessa eri koko- ja hintaluokassa. Tuotevalikoimastamme löydät myös ison valikoiman jalkapallokenttien harjoitusvälineistöä.  Jos et löydä etsimääsi niin kysy rohkeasti niin autamme!

Liikuntamestarilta löydät mm.

Tutustu valikoimaan ja kysy lisää!

Filter

Jalkapallokentän varusteet

Liikuntamestari toimittaa laadukkaat varusteet jalkapallokentille. Jalkapalloaalit kaikkiin käyttökohteisiin Laaja julkisen puolen jalkapallomaali valikoimamme kattaa kaikki Suomessa käytettävät maalikoot. Junioreiden viralliset ottelut pelataan viisi metriä leveisiin ja kaksi metriä korkeisiin maaleihin (5x2 jalkapallomaalit) . Aikuisten jalkapallo-ottelut pelataan puolestaan 7,32 x 2,44m kokoisiin maaleihin. Koulupihoilla suosituin koko on kolme metriä leveä ja kaksi metriä korkeat maalit. Laaja mallistomme kattaa näiden kokojen lisäksi myös suuren määrän niin sanottuja harjoitusmaaleja, joiden koot vaihtelevat suuresti käyttötarpeen mukaan. Urheilukentille hankittavien maalien materiaalina käytetään alumiinia. Alumiiniset jalkapallomaalit ovat kaikkein kestävin ja laadukkain ratkaisu kovaan urheilukenttä käyttöön. Tutustu Suomen laajimpaan jalkapallomaalien valikoimaan ja pyydä tarjous!

Liikuta maaleja helposti!

Suurin osa jalkapallomaaleista on vapaasti liikuteltavia. Kentille, joissa on paljon eri käyttäjiä suosittelemme renkailla varustettuja jalkapallomaaleja. Helpoin ja nopein rengasratkaisu on Alusportin Easylift systeemi, joka on vaivaton ja turvallinen käytettävä. Suurilla stadioneilla löytyy maahan upotettavia näyttäviä Stadion maaleja, joissa verkko pingotetaan taakse tulevaan mastoon. Stadion maalit ovat syvyydeltään hieman normaalimaaleja syvempiä, mutta muuten kooltaan samankokoisia.
  • Valikoimassamme on helposti liikuteltavia jalkapallomaaleja

Jalkapallomaalien verkot kaiken kokoisiin jalkapallomaaleihin

Liikuntamestari toimittaa laadukkaat Rombull jalkapallomaalin verkot eri kokoisiin jalkapallomaaleihin. Jalkapallomaaleissa käytettäviä maaliverkkoja löytyy kaikissa kokoluokissa ja useimmiten vielä eri väreissäkin. Maaliverkot ovat vahvoja materiaaliltaan ja niiden kiinnitys tapahtuu maalikohtaisesti kehikon rakenteisiin. Maaliverkot saa mittoihin tehtynä nopealla toimituksella.
  • Jalkapallomaalin verkot 7,32x2,44, 5x2, 3x2m sekä pienpelimaaleihin
  • Maaliverkot haluttuun kokoon tehtynä: Toimitamme maaliverkot myös erikois mittoihin tehtynä.
  • Verkot erittäin kestäviä ja ne ovat UV-käsitelty
  • Tiheät verkot estävät tehokkaasti maaleissa kiipeilyä: Suosittelemme tiheitä 30-50mm silmäkoolla varustettuja maaliverkkoja valvomattomille kentille (koulujen pihat, puistomaalit, julkiset kentät). Tiheä maaliverkko lisää turvallisuutta
  • 3,4 ja 5mm vahvat verkot
  • Maaliverkot seurojen väreihin tehtynä:  Toimitamme maaliverkot seurojen väreissä!
Katso lisää jalkapallomaalin maaliverkot

Jalkapallokentän vaihtoaitiot

Suomessa jalkapallokentät ovat usein kovien kelien armoilla ja onkin erittäin tärkeää suojata pelaajat, huoltajat sekä valmennusjohto säältä. Liikuntamestari toimittaa laadukkaat vaihtoaitiot / pelaajaaitiot stadioneille ja jalkaapallokentille. Valikoimastamme löydät VIP-katsomot Stadioneille sekä laadukkaat pelaaja-aitiot pelikentille.  Liikuteltava vaihtoaitio mahdollistaa pelaajille tarkoitetun suojan liikuttelemisen jalkapallokentällä.
  • Laadukkaat pelaajasuojat jalkapallokentille
  • Kiinteästi asennettavat sekä helposti liikuteltavat mallit

Jalkapallokentän ja Stadionin katsomot

Jalkapallokentän katsomo mahdollistaa jalkapallopelin seuraamisen yleisölle. Valikoimissamme on laadukkaat katsomot jalkapallokentälle.  Modulaarinen katsomorakenne mahdollistaa jalkapallokentän katsomon helpon laajentamisen. Siirreltävät ulkokatsomot mahdollistavat katsomoiden siirtämisen esimerkiksi kentältä toiselle tai katsomoa voidaan hyödyntää palloiluhallissa talvisin ja viedä se kesällä jalkapallokentälle Tutustu katsomoihin ja kysy lisää!          
Tuote lisätty tarjouskoriin: