Salibandykaukalo Floorbee 24x14m

Floorbee Salibandykaukalo 24x14m

Salibandykaukalo Floorbee 24x14m

Floorbee Salibandykaukalo 24x14m

Salibandykaukalo Floorbee 24x14m

Varastossa

Floorbee on virallinen IFF-hyväksytty (Kansainvälinen salibandyliiton hyväksyntä) salibandykaukalo. Kaukalon koko on 24x14m (saatavilla useina eri kokoina). Floorbee salibandykaukalo on rakennettu erittäin vakaaksi ja palat pysyvät hyvin paikoillaan kovissakin peleissä.

 

 • Hyvä valinta esimerkiksi kouluun
 • Sopii sisä ja ulkokäyttöön!
 • IFF-hyväksyntä
 • Malliin saatavilla ulkokäyttöön sopiva alusta (kysy lisää!)
 • Saatavilla mustana ja valkoisena

 

Hanki tästä hyvä kaukalo esimerkiksi liikkuvakoulu hankkeeseen tai liikuntahalliin. Floorbee on hinta/laatu suhteeltaan erittäin hyvä valinta. Jos tarvitset eri kokoisen kaukalon niin jätä tarjouspyynnön yhteydessä koko niin laskemme tarjouksen haluamasi kokoisesta salibandykaukalosta!

Kuvaus

Salibandy on yksi koulujen kovimpia liikuttajia.

Salibandykaukalo lisää mukavuutta ja lajinomaisuutta koulun salibandypeleihin

Salibandyn harrastajamäärä on viimeisimmän IFF tilaston mukaan (2015) suomessa 390 000 ja lisenssipelaajia on 51 876. Nämä huimat määrät kertovat lajin suuresta suosiosta ja salibandy onkin muodostunut yhdeksi koululiikunnan kulmakivistä.  Salibandy tarjoaa koululiikunnassa todella monipuolista hikiliikuntaa mikä kehittää kuntoa ja tietysti pelisilmää.

Salibandy onkin yksi koulujen suosituimpia liikuntalajeja. Valitettavan useista kouluista puuttuu kumminkin kunnolliset varusteet salibandyn pelaamiseen. Hyvät salibandymaalit, mailat sekä tärkeimpänä salibandykaukalo tekevät salibandyn pelaamisesta mukavaa ja mahdollistavat lajinomaisen harjoittelun koulujen liikutatunneilla sekä välitunneilla.

Floorball on valmistaa laadukkaita salibandytuotteita ja kaukaloissa on panostettu kaukalon helpon kasaamisen lisäksi siihen että kaukalon osat pysyvät hyvin paikallaan mikä tekee pelaamisesta mukavaa. Kaukalon kasaamisessa menee 5-10minuuttia ja se on siirrettävissä helposti siihen saatavilla olevan kuljetuskärryn avulla.

Kauttamme saat myös:

 • Salibandymailasetit
 • Salibandypallot
 • Salibandykentän pelialustat

Lisää liikettä koulun välitunneille

Välituntiliikunnan edistäminen on yksi liikkuvakoulu hankkeen tavoitteista. Floorbee salibandykaukalo sopii sisä- ja ulkokäyttöön ja onkin erittäin hyvä valinta kun etsitään keinoja liikuttaa oppilaita välituntisin. Kaukalon on saatavilla kuljetuskärry, millä se on helppo ja nopea siirtää sisäkäytöstä ulos pelattavaksi. Floorbee kaukalon on erittäin vakaa ja todella helppo ja nopea kasata. Mallia on saatavilla mustana ja valkoisena.  Kaukaloon on lisäksi saatavilla Floorbeen suunnittelema ja valmistama alusta joka sopii ulkokäyttöön (alusta kuvassa).

Hyvä salibandykaukalo koulun pihalla tarjoaa hauskalla tavalla liikettä koko koulun väelle. Salibandyä pelaavat niin tytöt kuin pojat ja nopeana pelinä se soveltuu koulun välituntipeliksi täydellisesti.

Haluatko lisää liikettä koulunne välitunnille? Haluatko kuulla Floorbee kaukaloista? Kysy meiltä lisää!

Salibandykaukalon koko on muokattavissa, eli kauttamme saat juuri oikean kokoisen kaukalon käyttöönne!

Tekniset tiedot

 • Koko: 24x14m
 • Hyväksynnät: IFF-hyväksytty
 • Soveltuvuus: Virallisiin peleihin, koulu- ja nuorisotilojen käyttöön
 • Käyttö: Sisä- ja ulkokäyttöön (talvella sisä)
 • Kaukalon palat: 30x2m paloja, 8kpl kulmapaloja
 • Suosittelemme: Ehdoton valinta koulujen välituntiliikunnan lisääjäksi!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta jättämällä yhteydenotto tai soita 050-3715260

Kysy tarjous tai lisätietoja tuotteesta tästä!

  Tuote lisätty tarjouskoriin: