Salibandykenttä koulun pihalle Floorbee

salibandykentta-koulun-pihalle-floorbee-kaukalo-pelialustalla
alakoulun-salibandykaukalo-ylivieska-ojakylan-koulu

Salibandykenttä koulun pihalle Floorbee

Salibandykenttä koulun pihalle Floorbee

Salibandykenttä koulun pihalle Floorbee

Varastossa

Salibandykenttä koulun pihalle?

Floorbee salibandykenttäpaketti sisältää Salibandykaukalon sekä useisiin lajeihin soveltuvan pelialustan  koulun pihalle.  Alusta päästää veden läpi ja kuivuu nopeasti sateen jälkeen. Tämä varmistaa että pelikentälle päästään pelaamaan nopeasti sateen jälkeen.  Salibandyyn ja muihin peleihin sopiva floorbee alusta tarjoaa oppilaille erittäin hyvän pelituntuman ja koulun pihalle sijoitettavat salibandykentät ovatkin erittäin aktiivisessa käytössä.

  • Salibandykenttä ja alusta saatavilla eri eri kokoina
  • Floorbee on erittäin laadukkaiden IFF-hyväksyttyjen kaukaloiden, pelivälineiden ja alustojen valmistaja.
  • Koulun pihalle sijoitettava salibandykenttä laittaa oppilaat liikkumaan ja kentät ovat aktiivisessa käytössä
  • Kauttamme täydellinen paketti joka sisältää salibandykaukalon, pelialustan sekä tarvittavat varusteet pelaamiseen (mailat, pallot, maalit)
  • Haluatko että kentällä voidaan pelata muitakin lajeja? Floorbeen alustat soveltuvat useisiin eri lajeihin ja kenttä on mahdollista varustaa koripallokoreilla sekä monipelivarustein mahdollistamaan kentän aktiivinen käyttö esimerkiksi tenniksessä, lentopallossa, sulkapallossa.

Pyydä tarjous!

Kuvaus

Aktivoi koulun piha salibandykentällä

Koulun pihalla sijaitseva salibandykenttä on aina aktiivisessa käytössä!

Floorbeen kaukalo + multisport alusta ovat täydellinen yhdistelmä, kun etsitään laadukasta pelikenttää aktivoimaan koulun oppilaat. Floorbee kaukalo on saatavana mustana sekä valkoisena ja alustaa on saatavilla useana eri värinä. Floorbeen  kaukaloa on toimitettu virallisiin peleihin sekä koulujen käyttöön. Floorbee valmistaa erittäin kestäviä ja laadukkaita kaukaloita, maaleja sekä salibandyyn tarkoitettuja ulkopelialustoja. Erityisesti Salibandyhallit urheilukeskukset ja koulut sekä seurat ovat tykänneet Floorbee kaukaloista niiden laadun ja helpon liikuteltavuuden vuoksi. Erittäin kestävä kolmio rakenne: Floorbeen kehittämät teknologiat tekevät kaukalosta erittäin vakaan ja kestävän sekä turvallisen.

Salibandyk

Pienpelejä tai vaikka virallisen kokoinen pelikenttä

 

Salibandykenttä ulos - Floorbeen salibandykaukalo + multisport alusta

Toimitamme ulkosalibandykentät kaukalolla ja alustalla varustettuna koulukohteisiin: Salibandykenttä on mahdollista saada eri kokoina ja se onkin sijoitettavissa, niin pienen kyläkoulun pihalle kuin isomman yhtenäiskoulun oppilaiden käyttöön.  Alustaa ja kaukaloa voidaan kasvattaa tarpeen mukaan: Alkuun voidaan hankkia pieni pienpelikenttä koulun pihalle ja kasvattaa vuosien varrella isommaksi vaikka virallisen salibandykentän mitat täyttäväksi.

  • Floorbeen salibandykaukalo on ns turvakaukalo joka joustaa tehden siitä turvallisen
  • Alusta on kestävä ja saanut erittäin paljon hyvää palautetta lukuisiin asiakkailta joille sitä on toimitettu

Asentaminen

Ulkosalibandykenttä alustalla on erittäin nopea asentaa: Alusta voidaan asentaa kaikkien kovien tasaisten alustojen päälle (Asfaltti, Betoni, Tampattu kivituhka). Kivituhkalla suosittelemme käyttämään aluskangasta asennuksessa. Alusta toimitetaan esiasennettuna, minä nopeuttaa asennusta.

Käyttökohteet: Koulun pihat, Liikuntapaikat, Päiväkotien pihat

Kysy lisää tästä tuotteesta jättämällä yhteydenotto tai soita 050-3715260

Kysy tarjous tai lisätietoja tuotteesta tästä!

    Tuote lisätty tarjouskoriin: