Urheilupaikan varusteet sisä- ja ulkoliikuntapaikoille

Urheilupaikan varusteet sisä- ja ulkoliikuntapaikoille

Liikuntamestari tarjoaa monipuoliset liikuntavälineet urheilupaikoille. Monipuolinen valikoimamme takaa , että löydät valikoimistamme urheilupaikkaan parhaat varusteet, jotka palvelevat käyttäjiä pitkään. Etsiessäsi sisä-tai ulos tulevan liikuntapaikan välineistöä – ota yhteyttä!

 

Urheilupaikan varusteet / LiikuntamestariUrheilupaikan varustaminen

Onko liikuntasalin kalustaminen edessä?

Liikuntamestarilta saat tuotteet urheilupaikkaa tai esimerkiksi uutta liikuntasalia/tai hallia varten. Laadukkailla urheilupaikka kalusteilla varmistat, että loppukäyttäjillä on hyvät olosuhteet liikkumiseen. Toimitamme liikuntasalin kalusteet eri kohteisiin – ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Millaiset liikuntapaikkakalusteet meidän tulisi hankkia?

Uuden tai vanhan liikuntakohteen kalustaminen oikeilla varusteilla vaatii suunnittelua ja ideoita.  Kerromme ja ideoimme kanssanne projektin suunnitteluvaiheessa mitä kannatta huomioida, että kohteeseen tulevat liikuntavarusteet ovat loppukäyttäjälle toimivia ja uudesta valmistuvasta liikuntahallista tai urheilupaikasta tulee toimiva.

Kauttamme mm:

 • Jalkapallomaalit julkisille kentille, stadioneille ja koulujen pihoille
 • Liikuntasalien välineistö
 • Salibandyareenien välineistö: Salibandykaukalot, maalit ja pelivarusteet (salibandymailat ja pallot)
 • Koripallokorit sisä ja ulkokentille
 • Pelialustat eri urheilulajeihin
 • Frisbeegolfradan rakentaminen: Frisbeegolfkorit ja ratavarusteet
 • Urheilupaikkojen suojaaminen: Kauttamme suojaverkot kaikkiin lajeihin mittoihin tehtynä: urheiluhalleihin, liikuntasaleihin, sisä ja ulkoliikuntapaikoille, jääkiekkohallien katsomosuojaverkot, kattosuojaverkot
 • Maaliverkot ja peliverkot kuten esimerkiksi: jalkapallomaalien verkot, futsal,  jääkiekkomaalien verkot, käsipallomaalien verkot sekä tennisverkot, sulkapalloverkot, padel-verkot
  • verkot saat mittoihin tehtynä
 • Koulujen liikuntavälineistö
 • Erilaiset katsomot
 • Vaihtoaitiot

Liikuntasalin kalustaminen

Ota yhteyttä niin autamme

Meiltä saat tietoa ja lisäinfoa urheiluvälineistä, kuten jalkapallomaaleista, koripallotelineistä,  Erilaisista käsipallomaaleista, urheilupaikkojen suojaverkoista, urheilualustoista, koulujen pihojen liikuntamahdollisuuksien lisäämisestä sekä muista asioista ,joihin kaipaat tietoa.  Toimitamme liikuntavälineitä julkisiin kohteisiin ja olemme mukana useissa urheilupaikkakohteissa tavaran toimittajana. liikuntasalin kalustanuen

Jaa