Pelialustan avulla monipuolisia liikuntamahdollisuuksia koulun pihalle

Koulupihan parantaminen - monipelikenttä koulun pihalle

Pelialustan avulla monipuolisia liikuntamahdollisuuksia koulun pihalle

Tunti lisää liikuntaa ja liikkuva koulu ovat valtion kärkihankkeita.  Hankkeessa on tavoitteena saada peruskouluikäinen koululainen liikkumaan vähintään tunti päivässä.  Liikkuva koulu ohjelmaan kuulu koko Suomi ja se on laajennettu koskemaan myös korkeakouluja sekä toisen asteen opintoja.

Multisport pelialusta mahdollistaa useiden lajien pelaamisen
Pelikentälle asennettava alusta mahdollistaa useiden lajien pelaamisen

Liikkuva koulu hankkeen avulla koulujen pihoille onkin rakennettu paljon monipelikenttiä, miniareenoita sekä salibandykaukaloita. Koulun pihalle rakennettava peliareena mahdollistaa useiden lajien harrastamisen (jalkapallo, salibandy, koripallo, lentopallo, sekä monet muut lajit. Rakennettujen pelialueiden monipuolinen kehittäminen mahdollistaa pelialueiden hyödyntämisen eri lajeihin sopivaksi sekä parantaa niiden käyttöastetta.

Koulujen välituntien suosituimpiin lajeihin kuuluvat erilaiset pallopelit ja niiden parissa koululaiset kerryttävät suuren osan koulupäivän liikunnasta. Panostamalla koulun pihan pelipaikkoihin, lisätään mahdollisuutta liikkua ja tarjotaan lapsille hyvät mahdollisuudet erilaisten pihapelien pelaamiseen.

Koulupihan kehittäminen ja sen liikunnallisten mahdollisuuksien kasvattaminen onnistuu helposti. Useimmista koulupihoista löytyy pelikenttiä, kaukaloita, monipelikaukaloita sekä panna-areenoita. Kevyet ulkokäyttöön sopivat kaukalot pystyy hetkessä kokoamaan koulun pihalle. Koulun pihalta löytyy usein tasainen alusta, jolle esimerkiksi salibandykaukalo / Sählykaukalo on nopeasti kasattavissa.  Maahantuomme VersaCourt pelialustat ja niiden avulla koulun pihan olemassa olevaa pihapelipaikkaa on helppo kehittää ja alustan avulla voidaan nopeasti rakentaa useisiin lajeihin soveltuva monipelikenttä tarjomaan monipuolisia liikuntamahdollisuuksia koulupihalle.

VersaCourt alustat mahdollistavat useiden eri lajien pelaamisen

Pelikentälle asennettava pelialusta lisää pelipaikan innostavuutta ja lisää liikkumista!

Ulkokäyttöön pelialueille tarkoitetut alustat mahdollistavat jo olemassa olevien pihapelialueiden kehittämisen ja tarjoavat mahdollisuuden pelata useita eri lajeja. VersaCourt Pelialusta pelikentälleSpeed Outdoor ulkopelialusta on nopea asentaa suoraan hiekka ja asfalttipohjalle. Useisiin eri pallolajeihin soveltuva pelialusta lisää koulupihan liikuntamahdollisuuksia ja innostaa koko koulun väkeä liikkumaan.  VersaCourt valmistaa pelialustoja useisiin eri lajeihin ja multisport alustat mahdollistavat useiden eri lajien pelaamisen (tennis, lentopallo, salibandy, koripallo, jalkapallo). VersaCourt alusta kootaan laatoista ja se onkin nopea kasata kaikille tasaisille alustoille. Alusta päästää veden läpi ja kuivuu nopeasti. VersaCourt alustoihin on saataville erikoispinnoite, minkä ansiosta alusta ei ole liukas sateellakaan. Suomen kesä ovat usein sateisia ja tämä nostaakin pelikentän käyttöastetta ja mahdollistaa esimerkiksi monipelikentällä pelaamisen pitkään syksyyn.

  • Versacourt on yksi maailman parhaita alustavalmistajia
  • VersaCourt Speed Outdoor alusta mahdollistaa useiden eri lajien pelaamisen
  • Erikoispinnoitteen ansiosta myös sateella pelaaminen onnistuu. (alusta ei ole liukas märkänä)
  • Jäädytettävissä (talvella alustan päälle voi jäädyttää jään)
  • Kauttamme saat pelialustat kaikkiin lajeihin

Paranna pelikenttien olosuhteita ja lisää liikkumisen mahdollisuuksia!

Koulupihan parantaminen - monipelikenttä koulun pihalle
VersaCourt alustan avulla koulun pihalle tarjotaan monipuolisia liikuntamahdollisuuksia välituntikäyttöön

Usein koulun pihalta löytyy alueita, jotka ovat pienillä muutoksilla muunnettavissa kiinnostavaksi liikuntapaikaksi esimerkiksi hankkimalla salibandykaukalo, koripalloteline tai jalkapallomaalit pihalle. Lisäämällä hyvä alusta pelaamiseen saadaan pihapelipaikka joka innostaa liikkumaan ja pelaamaan eri pallopelejä.

  • Olosuhteiden parantamisella lisätään pelipaikan käyttöastetta
  • Hyvä alusta mahdollistaa pelikentän hyödyntämisen pidempään

Tarvitseeko koulun piha lisää liikunnallisia mahdollisuuksia välituntikäyttöön?

Kauttamme löydät parhaat tuotteet aktiivisen koulupihan rakentamiseen. Autamme mielellä jos haluatte hyvän pelialustan tai lisää liikuntavälineitä.

Kiinnostuitko?

Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 0503719033.

 

Jaa