Gripper Outdoor multisport alusta

Gripper Outdoor multisport alusta

Multisport alusta Gripper Outdoor ulkokäyttöön

Gripper Outdoor multisport alusta

Varastossa

Multisport alusta useaan eri lajiin

Gripper Outdoor 12” on suorituskykyinen multisport pelialusta, joka soveltuu erinomaisesti useisiin eri lajeihin (mm. Salibandy, Rullalätkä, Koripallo, Futsal, Käsipallo,Tennis). Laboratorio testit todistavat, että Gripper Outdoor 12’’ olevan betonin kaltainen nopea alusta (ITF 5). Soveltuu kokeneille pelaajille. Mahdollisuus erottaa pelikenttä eri väreillä. Turvallinen vettä läpäisevä pelialusta kuivuu nopeasti sateen jälkeen ja se on helppo puhdistaa. Snap-fit kiinnityksen ansiosta se on helppo asentaa myös henkilöille jotka eivät ole erikoistuneet pelialustojen asentamiseen..

 • Helppo asentaa: Gripper Outdoor on helppo ja nopeasti asennettava Laatan Snap-Fit asennus tekee pelialustan asentamisesta helppoa ja nopeaa. Alustat toimitetaan esiasennettuna (3×4 laattaa) mikä nopeuttaa asentamista.
 • Huoltovapaa: Kestävä alusta on huoltovapaa ja se on helppo pitää puhtana esimerkiksi paineperurilla tai imuroimalla
 • Multisport: Gripper Outdoor on niin sanottu multisport alusta eri se sopii useiden eri lajien pelaamiseen: Gripper Outdoor onkin  erinomainen valinta esimerkiksi lähiliikuntapaikalle, koulun pihalle tai esimerkiksi jääkiekkokentän alustaksi.
 • Säästä kustannuksissa: Gripper outdoor alusta on helppo asentaa kaikille tasaisille alustoille: Voit asentaa pelialustan esimerkiksi kivituhkan, betonin tai asfaltin päälle.
 • Turvallinen:  Gripper on vettäläpäisevä alusta, joka päästää sadeveden läpi ja kuivuu nopeasti sateen jälleen.  Näin esimerkiksi koulun pihapelit voi alkaa nopeasti sateen jälkeen.
 • Ympäristöystävällinen: Gripper monipelialusta valmistetaan Prolyprolyleenistä joka on 100% kierrätettävä materiaali. UV-suojauttu!
 • Jäädytä jää: Monipelialustan päälle voidaan jäädyttä jää!

Kysy tarjous alustasta kohteeseen. Ilmoita tarjouspyynnössä määrä neliöinä sekä toimitusosoite!

Kuvaus

Multisport alusta

 

Ulkosalibandy kenttä - Gripper Outdoor alustalla varustettu pelialusta

 

Gripper Outdoor ulkopelialusta on saatavilla useissa eri väreissä ja se sopii moniin kohteisiin kuten koulupihoille, yleisille pelikentille sekä monipeli areenoiden pohjaksi. Gripper outdoor multisport alustan laatat on valmistettu erittäin kestävästä polypropyleenistä ja ne on nopea ja helppo asentaa. Pelialusta toimitetaan 4×3 kokoisissa esiasennetuissa kokonaisuuksissa mikä nopeutta asentamista. Pelialusta kiinnitetään toisiinsa Gripperin kehittämän Snap-Fit järjestelmän avulla. Snap-Fit mahdollistaa laattojen nopean kiinnittämisen toisiinsa ja tekee laattojen purkamisesta myös helppoa. Tämän vuoksi Gripper Outdoor multisport pelialusta onkin erittäin kustannustehokas ja voidaan asentaa helposti pysyviin kohteisiin kuin siirrettäviin tapahtumiin (esimerkiksi urheilutapahtumat, salibandyturnaukset, koripalloturnaukset)

 1. Kustannustehokas: Ympäristöystävällinen Gripper-multisport alusta tarjoaa hyvän tavan rakentaa monipuolisia pelikenttiä kustannustehokkaasti. Multisport-pelialusta tarjoaa kunnille ja kaupungeille edullisen tavan tarjota turvallinen pelialusta palvelemaan pelialusta ympäribuotiseen käyttöön.
 2. Kaikki liikkumaan: Multisport alustan idea on tarjota hyvä alusta useiden eri lajien pelaamiseen: Gripper mahdollistaa  salibandyn pelaamisen, koripallon, tenniksen, käsipallon, Rullalätkän sekä monien muiden lajien pelaamisen turvallisesti! Monipelialusta tuo lähiliikuntapaikalle vipinää ja sen avulla onkin helppo lisätä kuntaan /kaupunkiin paikkoja missä kuntalaiset pääsevät helposti harrastamaan eri lajeja.
 3. Huoltovapaa!:  Gripper Outdoor monipelialusta on erittäin helppohoitoinen ja kestävä ratkaisu monipuoliseen pelaamiseen. epäpuhtaudet ja muut roskat on helppo puhaltaa lehtipuhaltimella tai pestä vesiletkulla.
 4. Nopea asennus:
 5. Iskunkestävät ja säätä kestävät muovilaatoissa on Snap-fit liitosjärjestelmä mikä tekee laattojen kiinnittämisestä helppoa ja vaivatonta. 600m2 asentamiseen menee neljältä hengeltä noin 4h kun alustan valmiiksi esiasennetut 4×3 laatat on viety kentälle!
 6. Turvallinen käyttää ja kuivuu nopeasti sateen jälkeen!: Lempeä selälle ja nivelille. Ei aiheuta asfaltti-ihottumaa! Ihanteellinen pelialusta esimerkiksi koulukohteisiin: Salibandykentät, koripallokentät, monipelikentät, lähiliikuntapaikat. Päästää veden läpi ja  kuivuu nopeasti.
 7. Tarjoaa hyvät olosuhteet pelaamiselle: Gripper Outdoor tarjoaa pelivälineelle hyvän pompun, liun sekä kitkan. Se on helppo asentaa kaikille tasaisille koville alustoille ( asfaltti, betoni, kivituhka)
 8. Merkitse rajalinjat helposti! Gripper Outdoor pelikentän  alustaan on mahdollista helposti tehdä rajalinjat merkkaamalla ne teipillä ja maalaamalla ne tiemaalilla. Muuttuvissa kohteissa rajalinjat voidaan teipata.

Jätä tarjouspyyntö tai kysyy lisää soittamalla meille!

Lentopallo/koripallo salibandykentän alusta / Gripper Outdoor multisport

Hyvä multisport alusta kaukaloon tai monipeliareenaan / Gripper Outdoor Multisport

Tekniset tiedot:

 • Laatan koko: 30,5 x 30,5 x 1,2 cm
 • Paino: 3,6kg/m2
 • Materiaali: 100% kierrätettävä UV-käsitelty
 • Vettäläpäisevä, nopeasti kuivuva
 • Soveltuvuus: Multisport alusta soveltuu useiden eri lajien pelaamiseen: Koripallo, Salibandy, Käsipallo, Futsal, Rullaluistelu, Rullalätkä, Tennis, Lentopallo
 • Asentaminen: Helppo ja nopea Snap-Fit asennus
 • Kitka: 96
 • Iskunvaimennus: 10%

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta jättämällä yhteydenotto tai soita 050-3715260

Kysy tarjous tai lisätietoja tuotteesta tästä!

  Tuote lisätty tarjouskoriin: