Pelialusta Versacourt Speed Outdoor ulkokäyttöön

Pelialusta Versacourt Speed Outdoor ulkokäyttöön

Kestävä pelialusta Versacourt Speed Outdoor

Pelialusta Versacourt Speed Outdoor ulkokäyttöön

Varastossa

Versacourt Speed outdoor ulkopeli-alusta sopii useisiin lajeihin.

Speed outdoor peli-alusta on erinomainen valinta kovaan julkiseen käyttöön, kun halutaan monipuolinen ja hyvillä ominaisuuksilla varustettu ulkopelipaikka. Se soveltuu moniin lajeihin kuten salibandyyn, lentopalloon, koripalloon, sulkapalloon, futsaliin ja rullakiekkoon.

  • Erinomainen pito, myös sadesäällä!
  • Matala kitka parantaa liukumista
  • Kuivuu vedestä nopeasti
  • Erinomainen iskun kestävyys ja joustavuus
  • Nopea ja helppo asennus!

Speed outdoor pelialustan pinta on markkinoiden parhaalla tuntumalla varustettu sillä se ei ole liukas sadesäälläkään. Toisin kuin monet muut alustat Speed Outdoor soveltuu myös talvikäyttöön ja kestää erinomaisesti lämpötilan muutokset. Ulkopeli-alusta rakennetaan 25x25cm kokoisista paloista. Pidennä ulkopelikautta ja mahdollista turvalliset pelit luistamattomalla pelikentällä.

Täydellinen valinta monipelikaukaloiden alustaksi!

Kuvaus

 

 

Versacourt Speed Outdoor ulkopelialusta on saatavilla useissa eri väreissä ja se sopii moniin kohteisiin kuten kotipihoille, koulupihoille, yleisille pelikentille sekä monipeli areenoiden pohjaksi. Speed outdoor laatat on valmistettu erittäin kestävästä polypropyleenistä ja odotettu käyttö-ikä on 25-30 vuotta.

Helppo huoltaa!

Speed Outdoor peli-alusta on erittäin helppohoitoinen ja kestävä ratkaisu monipuoliseen pelaamiseen. epäpuhtaudet ja muut roskat on helppo puhaltaa lehtipuhaltimella tai pestä vesiletkulla. Peli-alustaa voi käyttää vuoden ympäri huoletta ja se kestää lumen ja jään.

Turvallinen käyttää!

Iskunkestävät muovilaatoilla on laajennusliitokset ja taivutusmekanismi, joka sallii laajan liikkumisen nivelissä ja laattojen alapuolella. Luistamaton alusta myös sadesäällä ei aiheuta odottamattomia vammoja. Speed Outdoor on  kuumilla säillä, jopa 50% viileämpi kuin asfaltti tai betoni ja peliväline liikkuu tasaisesti ilman yllätyspomppuja.

Mahdollista kustomoida!

Versacourt Speed outdoor peli-alusta on mahdollista saada halutuilla peliviivoilla ja merkinnöillä. Pelikenttään voidaan kustomoida joukkueen, kunnan tai yrityksen logo.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta jättämällä yhteydenotto tai soita 050-3715260

Kysy tarjous tai lisätietoja tuotteesta tästä!

    Tuote lisätty tarjouskoriin: