Suojaverkko urheiluhalliin Rombull

Suojaverkko urheiluhalliin Rombull

Suojaverkko urheiluhalleihin!

Sisäliikuntahalleihin tarkoitettu suojaverkko joka estää pallojen lentämisen salin toiselle kentälle. Rombull on yksi maailman suurimmista verkkovalmistajista ja valmistajan urhelukäyttöön suunnitellut suojaverkot sopivatkin palloiluhalleihiin, koulujen liikuntasaleihin sekä liikuntahalleihin suojaamaan ja estämään pallojen karkailu. Suojaverkko on mahdollista kiinnittää esimerkiksi jakamaan kahta kentää, toimimaan päätyverkkona tai suojaamaan katsomossa olevaa yleisöä.  Mustan perusvärin lisäksi verkkoa on saatavilla useana eri Mahdollista saada halutun värisenä

  • Estä koripallojen, jalkapallojen, lentopallojen, salibandypallojen karkailu ja suojaa peliä seuraava yleisö
  • Suojaverkko on saatavilla halutun leveyisenä ja korkuisena.
  • Verkon silmäkoko valittavissa tiheästä 25mm koosta aina 120mm silmäkokoon

Pyydä tarjous tästä tuotteesta! Muista jättää tarjouspyyntöön haluamasi koko!

  • Kuvaus
  • Arviot (0)
  • Jätä yhteydenotto

Kuvaus

Rombull suojaverkko suojaa yleisöä ja estää pallojen karkailun kentältä

Rombull valmistaa kestävät suojaverkkoratkaisut eri käyttökohteisiin. Urheilukäyttöön tarkoitettuja suojaverkkoja käytetään  liikuntahalleissa, palloiluhalleissa, koulujen liikuntasaleissa, tennishalleissa sekä muissa kohteissa joissa halutaan estää pallojen karkailu kentältä ja samalla suojella urheilutapahtumaa seuraavaa yleisöä. Rombull suojaverkko on saatavilla eri silmäkoolla ja halutun paksuisena. Se soveltuukin useisiin eri liikuntalajeihin (koripallo, lentopallo, salibandy, jalkapallo, futsal, pesäpallo).

Urheiluverkkoa käytetään esimerkiksi jakamaan kaksi salibandykenttää tai päätyverkkona estämässä pallojen karkailu pois kentältä. Helposti eri kiinnikkeillä kiinnitettävät mahdollistavat turvallisen pelaamisen ja suojaavat kulkuväyliä, katsomoa sekä muita kohteita joita halutaan suojata karkailevilta palloilta.

Toimitamme verkkoja uudishankkeisiin ja kaikkiin kohteisiin joissa halutaan laadukkaat ja hyvät suojaratkaisut. Kysy ratkaisua ja tarjousta haluamasi kokoisesta ja värisestä verkosta.

Tekniset tiedot:

Verkon silmäkoko: 30mm (vahvuus 3mm), 40mm (vahvuus 3 ja 4 mm), 1oomm (vahvuus 3 sekä 4mm),  120mm (vahvuus 3 ja 4mm),

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta jättämällä yhteydenotto tai soita 050-3715260

Kysy tarjous tai lisätietoja tuotteesta tästä!