Jalkapallokentän varusteet

Liikuntamestari toimittaa laadukkaat varusteet jalkapallokentille.

Jalkapalloaalit kaikkiin käyttökohteisiin

Laaja julkisen puolen jalkapallomaali valikoimamme kattaa kaikki Suomessa käytettävät maalikoot. Junioreiden viralliset ottelut pelataan viisi metriä leveisiin ja kaksi metriä korkeisiin maaleihin (5×2 jalkapallomaalit) . Aikuisten jalkapallo-ottelut pelataan puolestaan 7,32 x 2,44m kokoisiin maaleihin. Koulupihoilla suosituin koko on kolme metriä leveä ja kaksi metriä korkeat maalit. Laaja mallistomme kattaa näiden kokojen lisäksi myös suuren määrän niin sanottuja harjoitusmaaleja, joiden koot vaihtelevat suuresti käyttötarpeen mukaan. Urheilukentille hankittavien maalien materiaalina käytetään alumiinia. Alumiiniset jalkapallomaalit ovat kaikkein kestävin ja laadukkain ratkaisu kovaan urheilukenttä käyttöön.

Tutustu Suomen laajimpaan jalkapallomaalien valikoimaan ja pyydä tarjous!

Liikuta maaleja helposti!

Suurin osa jalkapallomaaleista on vapaasti liikuteltavia. Kentille, joissa on paljon eri käyttäjiä suosittelemme renkailla varustettuja jalkapallomaaleja. Helpoin ja nopein rengasratkaisu on Alusportin Easylift systeemi, joka on vaivaton ja turvallinen käytettävä. Suurilla stadioneilla löytyy maahan upotettavia näyttäviä Stadion maaleja, joissa verkko pingotetaan taakse tulevaan mastoon. Stadion maalit ovat syvyydeltään hieman normaalimaaleja syvempiä, mutta muuten kooltaan samankokoisia.

Jalkapallomaalien verkot kaiken kokoisiin jalkapallomaaleihin

Liikuntamestari toimittaa laadukkaat Rombull jalkapallomaalin verkot eri kokoisiin jalkapallomaaleihin. Jalkapallomaaleissa käytettäviä maaliverkkoja löytyy kaikissa kokoluokissa ja useimmiten vielä eri väreissäkin. Maaliverkot ovat vahvoja materiaaliltaan ja niiden kiinnitys tapahtuu maalikohtaisesti kehikon rakenteisiin. Maaliverkot saa mittoihin tehtynä nopealla toimituksella.

Katso lisää jalkapallomaalin maaliverkot

Jalkapallokentän vaihtoaitiot

Suomessa jalkapallokentät ovat usein kovien kelien armoilla ja onkin erittäin tärkeää suojata pelaajat, huoltajat sekä valmennusjohto säältä. Liikuntamestari toimittaa laadukkaat vaihtoaitiot / pelaajaaitiot stadioneille ja jalkaapallokentille. Valikoimastamme löydät VIP-katsomot Stadioneille sekä laadukkaat pelaaja-aitiot pelikentille.  Liikuteltava vaihtoaitio mahdollistaa pelaajille tarkoitetun suojan liikuttelemisen jalkapallokentällä.

Jalkapallokentän ja Stadionin katsomot

Jalkapallokentän katsomo mahdollistaa jalkapallopelin seuraamisen yleisölle. Valikoimissamme on laadukkaat katsomot jalkapallokentälle.  Modulaarinen katsomorakenne mahdollistaa jalkapallokentän katsomon helpon laajentamisen. Siirreltävät ulkokatsomot mahdollistavat katsomoiden siirtämisen esimerkiksi kentältä toiselle tai katsomoa voidaan hyödyntää palloiluhallissa talvisin ja viedä se kesällä jalkapallokentälle

Tutustu katsomoihin ja kysy lisää!