Salibandy laukaisualusta My Floorball Puzzle

Salibandy laukaisualusta My Floorball Puzzle

Salibandy laukaisualusta

Salibandy laukaisualusta My Floorball Puzzle

Varastossa

Salibandy laukaisualusta harjoitteluun!

My Floorball Puzzle salibandy laukaisualusta kootaan 15 palasta hetkessä harjoitteluvalmiuteen . Koottuna tämän laukaisualustan koko on 1,65x1m. Erittäin hyvä harjoitteluväline salibandyä harrastavalle juniorille kotipihalle!

 • Nopea asentaa treenivalmiiksi!
 • 15 palasta jotka asennat hetkessä pelikuntoon!
 • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön!
 • Palasista koottava malli on helppo ottaa mukaan esimerkiksi puistoon tai mökille
 • Edullinen ja hyvä valinta!

Pyydä tarjousta toimitettuna tarvitsemastasi määrästä!

 

Kuvaus

Laukaisualusta tuo lajinomaista harjoittelua kotipihalle

Salibandymaali ja laukaisualusta ovat tehokas yhdistelmä salibandyn harjoitteluun!

Salibandyn  harjoittelu on hauskaa treeneissä ja kotona. Parhaat salibandyn pelaajat harjoittelevat paljon ja joukkueen kanssa tehtävien harjoitusten lisäksi onkin tärkeää harjoitella myös omatoimisesti kotona. Salibandyyn tarkoitettu My Floorball Puzzle laukaisualusta, tuo salibandykentiltä tutun alustan kotipihalle. Nopeasti 15 palasesta koottava edullinen harjoittelualusta on hyvä tuote omatoimiseen harjoitteluun kotipihalle.

Hallitse palloa, hallitse peliä.

Pallonhallinta on tärkeässä roolissa salibandyssä. Nopea peli vaatii nopeat reaktiot ja omatoiminen harjoittelu mahdollistaa ison määrän toistoja ja kova harjoittelu tuottaa mestareita. Laukaisualustan hankkiminen kotipihalle on lapsille on erittäin hyvä idea, kun halut motivoida salibandyä rakastavia junioreita harjoittelemaan myös omatoimisesti.

Laukaisualustan avulla voit harjoitella mailatekniikkaa,  vetoja, pallon vastaanottoa ja monia muita tärkeitä taitoja joita hyvä salibandyn pelaaja tarvitsee. Alustan päältä vetäminen tuntuu samalta kuin hallissa, etkä kuluta kalliita mailoja hetkessä asfaltiin.

Täydellinen Combo: Yhdistä tuotteeseen salibandy pallloa palauttava My Floorball Passer syöttöseinä ja maali niin voit harjoitella luonnollisella tavalla suoraan syötöstä vetoja. Jatkossa vedät One-timerit aina ylämummoon!

Liikuntamestari.fi tarjoaa ison valikoiman maailmanluokan harjoitteluvälineitä salibandyyn. Meiltä löydät salibandymaalit, kaukalot tai salibandy palloa palauttavat salibandyyn tarkoitetut palautusseinät!

Tekniset tiedot

 • Koko: 1,6x1m
 • Paloja: 15kpl
 • Käyttö: sisä- ja ulkokäytöön
 • Nopea ja helppo koota
 • Helppo ottaa mukaan

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta jättämällä yhteydenotto tai soita 050-3715260

Kysy tarjous tai lisätietoja tuotteesta tästä!

  Tuote lisätty tarjouskoriin: