Palautusseinä salibandypallolle My Floorball Passer

salibandypallon-palautusseina-my-floorball-passer

Palautusseinä salibandypallolle My Floorball Passer

Palautusseinä salibandypallolle

Palautusseinä salibandypallolle My Floorball Passer

Varastossa

Harjoittele ammattimaisesti My Floorball Passerin avulla!

Haluatko treenata tehokkaasti ja kehittyä salibandyn pelaajana?  Passer on kaksipuolinen palautusseinä salibandypallolle. My Floorball passer palauttaa pallon uskomattomalla nopeudella, ollen täydellinen salibandyn harjoitusväline jonka avulla voit harjoitella useita salibandyn pelaajalle tärkeitä ominaisuuksia! Kehitä mailatekniikkaa, reaktioita ja vedä seinästä palautuva pallo One-Timerina ylämummmon. Tämä seinä täydellinen treeniväline salibandyä harrastavalle juniorin juniorille kotiin ja mukaan joukkueen treeneihin.

 • My Floorball Passer on kaksipuoleinen palautusseinä salibandypallolle
 • Harjoittele syöttämistä, vedä seinästä palautuva pallo suoraan ylämummoon
 • Erittäin hyvä tekniikankehittäjä joka sopi kotikäyttöön sekä seurakäyttöön
 • Kaksipuoleisella seinällä voi treeneissä harjoitella samanaikaisesti One-timereita sekä left:in sekä right:in pelaajat.

Hanki tämä ainutlaatuinen harjoitusväline salibandyyn. My Floorball Passer on salibandyyn suunniteltu ammattimainen harjoitteluväline, joka avulla saat tuloksia nopeasti. Monipuolinen väline salibandyharjoitteluun kotiin, seurakäyttöön kuin koulujen liikuntatunneille!

 

Kuvaus

My Floorball Passer palautusseinä palauttaa salibandypallon oikean syötön lailla

Haluatko kehittää syöttämistä? Haluatko osata vetää kovistakin syötöistä tarkasti? Salibandy on erittäin nopea laji joka vaatii pelaajalta erinomaisia reaktioita sekä mailatekniikkaa. Pelaajan tulee osata syöttää kovaa ja erittäin tarkasti. Kovakin syötetty pallo tulee ottaa silkin pehmeästihaltuun  tai vetää suorana syötöstä maaliin.

My Floorball Passer on patentoitu salibandypallon palautusseinä joka palauttaa siihen syötetyn pallon todella kovaa takaisin.

My Floorball Passer sopii kotiin tai salibandyjoukkueen salibandyharjoitteluun

Toimiteko valmentajana? Onko kotona salibandyä harrastava juniori joka haluaa kehittyä pelaajana?

My Floorball Passer on erittäin hyvä harjoitusväline salibandyyn kotiin kuin joukkueen harjoitteluun. Tämä patentoitu kaksipuolinen palautusseinä palauttaa pallon täysin oikean syötön lailla takaisin ja  auttaa kehittämään salibandyssä tärkeitä taitoja kuten syöttämistä, pallon vastaanottoa ja vetoa suoraan syötöstä.

Monipuolista oman joukkueesi harjoituksia ja kehitä pelaajien pelillisiä taitoja tehokkaasti hankkimalla My Floorball Passer vielä tänään!

Tuote joka on helppo ottaa harjoituksiin mukaan!

My Floorball passer  on kooltaan 79x20x12cm ja se onkin todella helppo harjoitusväline ottaa harjoitteluun mukaan. Voit käyttää seinää sisä ja ulkokäytössä. Voit siis ottaa sen helposti  harjoituksiin tai ottaa kavereiden kanssa pelailuun puistoon. My Floorball on ammattilaisten käyttämä harjoitusväline salibandyyn. Seinä on kaksipuoleinen joten seinällä voi harjoitella kaksi pelaajaa samanaikaisesti.

Kehity pelaajana!

Kehittyäkseen hyväksi salibandyn pelaajaksi pitää pelaajan olla vahva useilla eri osa aluella. Hyvä hyökkääjä ja puolustaja on pallovarma, omaa hyvän laukauksen sekä osaa riistää pallon kovassakin tilanteessa vastustajalta. Hyvä pelisilmä auttaa sijoittumaan kentällä oikein. Kehittyäksesi hyväksi salibandyn pelaajaksi tulee olla siis monipuolinen ja harjoitella kovaan. My Floorball Passer on suunniteltu salibandyyn kehittämään pelaajan taitoja. Se on markkinoiden monipuolisin harjoitteluväline, joka kehittää nopeasti pallovarmuutta, syöttötaitojasi sekä laukausta.

Miksi hankkia Floorball Passer?

 1. Sopii omatoimiseen sekä joukkueen harjoituksiin
 2. Kehittää pelaajan taitoja nopeasti
 3. Motivoi harjoittelemaan kovaa ja monipuolistaa harjoittelua
 4. Yksinkertaisen nerokas tuote, joka on helppo ottaa harjoituksiin mukaan
 5. Palauttaa pallon todella vauhdilla ”tunne on sama kuin oikeassa syötössä”

Mitä osa alueita Floorball Passer kehittää?

 • Pallovarmuutta
 • Laukausta
 • Syötönvastaanottamista
 • Syöttötarkkuutta
 • Reaktiota ja pallonkäsittelyä!

Lataa ohjelma ja seuraa kehittymistäsi

Voit seurata harjoittelusi kehittymistä ja tehokkaasti lataamalla My Floorball socellus (APP STORE / Play kauppa), jonka avulla viet salibandyharjoittelun kokonaan uudelle tasolle.

Tekniset tiedot

 • Koko: 79 x 20 x 12 cm
 • Käyttötarkoitus: Tehokas salibandy harjoitusväline, joka kehittää pelaajan taitoja monipuolisesti (syöttö, laukaus, pallovarmuus, pallon käsittely ja reagointi

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysy lisää tästä tuotteesta jättämällä yhteydenotto tai soita 050-3715260

Kysy tarjous tai lisätietoja tuotteesta tästä!

  Saatat myös pitää...

  Tuote lisätty tarjouskoriin: