Voimistelu

Monipuolinen ja kattava voimisteluvälineistö tarjoaa koulu- ja liikuntasaleihin runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Liikuntahalleissa käytettävissä voimistelutuotteissa on tuotteiden oltava varmuudella hyviä ja kestäviä.

  • Meiltä saat 100% Euroopassa valmistettuja julkisen käytön standardit täyttäviä voimistelutuotteita.
  • Mallistomme tuotteet ovat laadultaan erinomaisia ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä.

Koulujen liikuntasaleissa paljon käytetyt voimistelutarvikkeet ja -välineet pitävät sisällään mm. ison määrän erikokoisia puolapuita niin kuntoutukseen, perusliikuntaan kuin koululiikuntaankin.

Tasapainopuomit, hyppyarkut, ponnahduslaudat sekä voimistelupenkit löytyvät eri kokoluokissa ja materiaaleissa perusvalikoimistamme. Jos etsit tietyn kokoista voimistelutuotetta, jota et suoraan löydä sivuiltamme, kysy kuitenkin rohkeasti sillä tehtaamme pystyvät valmistamaan tuotteita myös mittojen mukaan.

Hyppyarkkuja löytyy useita malleja aina matalista yksiosaisista malleista aina kuusiosaisiin asti. Valittavissa on päällysteen materiaali aidon nahan ja synteettisen väliltä. Viisi- ja kuusiosaiset arkut ovat saatavilla helpoilla kuljetuspyörillä varustettuna tai ilman. Voimistelumattoja liikuntasalikäyttöön saa useassa eri koko- ja paksuusluokassa. Pyydä rohkeasti tarjous tai soita kun meille, kun voimisteluvälineistö kaipaa päivitystä tai rakennat uusia tiloja.