Monipuolinen valikoima lentopallotolppia ja varusteita

Lentopallo on yksi suosituimpia pallopelejä. Liikuntamestarilta löydät viralliset FIVB-hyväksytyt tolpat kilpakäyttöön sekä erilaiset liikuteltavat lentopallotolpparatkaisut.

  • Monipuolinen valikoima lentopallotolppia kovaan julkiseen käyttöön
  • Palloiluhalleihin, koulujen liikuntasaleihin, liikuntakeskuksiin
  • Asiakkaitamme: Kaupungit, kunnat, palloiluhallit, koulut sekä liikuntakeskukset

Helppo korkeudensäätö

Lentopallotolpissa on helppokäyttöinen säätö verkkojen korkeuden säätämiseen. Lentopalloverkon korkeudensäädön ansiosta verkko on helppo säätää eri korkeuksille eri pituisille pelaajille.

Vapaasti seisovat, seinään kiinnitettävät ja lattiaan upotettavat mallit

Maaholkilla

Valikoimistamme löydät lentopallopylväät eri käyttötarkoituksiin.  Koulujen liikuntasaleissa ja liikuntahalleissa käytetään paljon liikuntakeskuksen lattiaan upotettavia pylväsratkaisuja.  Lentopallotolpat ovat siis helposti irroitettavissa ja siirrettävissä pois kun lentopalloa ei pelata. Lattiaan asennetaan maaholkit, joihin tolpat kiinnitetään.

Helposti siirreltävät

Vapaasti seisovat siirreltävät lentopallopylväät ovat ratkaisu tiloihin joihin ei ole mahdollista asentaa upotettavia lentopallotolppia. Tolppissa on siirtorenkaat joiden ansiosta ne voi siirtää pelien jälkeen liikuntavarustevarastoon säilytettäväksi.

Seinäkiinnityksellä

 

Kiinteästi seinään kiinnitettävät tolpat ovat hyvä valinta esimerkiksi koulujen liikuntasaleihin. Seinäkiinnityksellä varustetut lentopallotolpat kiinnitetään kiinteästi liikuntapaikan seinään .