Tarvikkeet lentopallon pelaamiseen

Pohjavirta Finland Oy maahantuo laadukkaita julkisen käytön lentopallotolppia, -telineitä ja tarvikkeita niin sisä- kuin ulkokentillekin. Monikäyttöisin lentopallotolppa ratkaisu on alumiininen sisäsaleihin ja ulkokentille sopivat tolpat, joissa on vakiona mukana helppo verkon kiinnitys ja nopea korkeudensäätö. Alumiiniset pystytolpat ovat painoltaan näppärästi käsiteltävissä myös koululaisten käytössä. Koulu- ja liikuntasaleissa pelataan monesti myös muita lajeja ja tällöin lentopallotolppien tulee olla helposti liikuteltavissa varaston puolelle. Osa malleistamme on seinään kiinnitettäviä ratkaisuja ja osa upotetaan maahan. Helpon korkeudensäädön ansiosta kaikki mallimme on mahdollista säätää sopivalle korkeudelle myös sulkapallo- ja tennispeleihin.

Tuomaritornit

Virallisissa lentopallopeleissä tuomarit tarkkailevat peliä tuomaritorneissa. Mallistossamme löytyy istuimella sekä ilman istuinta olevat lentopallon tuomaritornit. Tornit on varustettu rengasratkaisuilla, joilla ne saadaan vaivattomasti siirrettyä sivuun ottelutapahtuman päätyttyä.

Verkot

Laaja julkisen käytön lentopallovalikoimamme kattaa myös lentopalloverkot (kisa/harjoittelu) ulko- ja sisäkentille. Ottelutason verkkoihin kuuluu mukaan antennit. Lentopallotolppien pehmukesuojia on saatavan sekä teräs ja alumiinisiin tolppiin. Lentopalloseurojen ja harrastajien käyttämät harjoitteluvälineet kuten torjuntaseinä ja lyöntinauhat kuuluvat valikoimaamme lentopallojen ohella.

Varusteet ja harjoitteluvälineet lentopallokentille

Liikuntamestari toimittaa laadukkaita harjoitteluvälineitä ja varusteita lentopallokentille. Varustamme esimerkiksi koulujen liikuntasaleja ja valikoimassamme on paljon hyviä tuotteita niin kilpa kuin harjotuskäyttöön

Lentopallokentän koko ja verkon korkeudet miehillä ja naisilla

Virallisen lentopallokentän koko on  18x9m. Lentopalloverkon miesten verkon korkeus on 243 cm ja naisten lentopalloverkon korkeus224 cm. Verkon oikean korkeuden tarkistamiseen on erilaisia mittalaitteita, millä verkon korkeus voidaan tarkistaa.

 

Kysy lisää tuotteistamme tai pyydä tarjous!