Maahan upotettavat koripallotelineet

Kiinteästi maahan asennettavat koripallotelineet

Koripallo on todella suosittua ja ulkokorit ovat kovassa käytössä esimerkiksi julkisilla koripallokentillä ja koulujen pihoilla. Ulkokäyttöön tarkoitettu maahan upotettu koripalloteline onkin loistava hankinta, joka laittaa kaikki koripallon nälkäiset liikkumaan ja pelaamaan koripalloa ulkona.

Maahan upotettavat teline on mahdollista valita joko yhdellä tai kahdella tolpalla riippuen käyttökohteesta. Malleja on saatavilla korkeudensäädöllä sekä ilman korkeudensäätöä.

Kestävät materiaalit varmistavat, että ulkotelineellä pelataan vuosia

Ulkokäyttöön valmistettujen koripallotelineiden valmistusmateriaalit on valittu siten, että ne kestävät ulkokäytössä vuosia. Runkoputket on valmistettu sisä- ja ulkopuolelta galvanoidusta teräksestä. Telineen taustalevyjä löytyy teräksisenä sekä upoksista laminoituna.

Julkisessa käytössä perinteisiä nylonista valmistettuja korin sukkia joudutaan usein uusimaan. Koulukäyttöön ja muille julkisille paikoille onkin hyvä valita kestävä teräsverkko, jolloin uusimisilta vältytään.

Koripallotelineet sisäkäyttöön

Liikuntamestari liikuttaa myös sisällä!

Valikoimastamme löydät koripallokentälle sopivat mallit niin urheiluhalleihin kuin koulujen liikuntasaleihin. Sisäkäyttöön löydät seinään sekä kattoon kiinnitettävinä malleina. Näihin on saatavilla useita erilaisia taustalevyjä ja renkaita. Usein pienten koulujen liikuntasalit ovat pieniä ja koripalloteline jää hankintalistan ulkopuolelle tilanpuutteen takia. Alakouluille ja nuorille pelaajille valikoimastamme löytyy erittäin suosittu ja kätevä puolapuihin kiinnitettävä minikoripallotelinesetti. Malli on erittäin helppo ja nopea ottaa käyttöön ja asentaa pelivalmiiksi aina liikuntatunnin alussa. Älä siis anna olla tilan olla este koville korismatseille!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!