Koripallokentän alusta

Liikuntamestari toimittaa laadukkaat alustat koripalloon.  Koripallon suunniteltu pelialusta tarjoaa erinomaiset peliominaisuudet. Alusta päästää veden läpi ja kuivuu nopeasti sateen jälkeen.  Alusta on nopea koota ja se voidaan asentaa esimerkiksi tampatun kivituhkan, betonin tai asfaltin päälle.  Värikäs ja hyvännäköinen alusta houkuttelee myös pelaamaan, mikä lisää esimerkiksi kaupunkin, kuntien tai koulujen pihojen koripallokenttien käyttöastetta.

Useat koripallokentät ovat myös muussa käytössä: Useat alustat ovat ns. monipelialustoja mikä mahdollistaa myös muiden lajien pelaamisen kentällä.

Koripallokentälle asennettava pelialusta vaimentaa tehokkaasti iskuja, mikä vähentää nivelille kohdistuvaa rasitusta. Se onkin hyvä valinta päällysteeksi koripallokentille, jotka on päällystetty betonialustalla tai asfalttialustalla.

Koripallokentän rajalinjat voidaan maalata tiemaalilla tai tapahtumissa rajalinjojen merkintään voidaan käyttää teippiä.

Koripallokentän pelialustoissa on hyvä pito ja pomppu mikä tekee niistä myös turvallisia. Alusta läpäisee veden ja kuivuu nopeasti sateen jälkeen. Usein asfalttikentille/betonikentille muodostuu sateenjälkeen lammikoita, mikä tekee pelaamisesta vaarallista.

 

 

Koripallokentän alusta