Koripallo

Kestävät koripallovälineet kovaan käyttöön!

Pohjavirta Finland Oy on laadukkaiden koripallotarvikkeiden maahantuoja Suomessa. Valikoimissa löytyvät tuotteet ovat valikoitu niin, että niillä pelaa pitkään ja turvallisesti vielä vuosienkin päästä. Mallistomme kattaa niin sisälle asennettavat telineet kuin myös  maahan upotettavat koripallotelineet.

Maahanupotettavissa malleissamme on tarjolla yhdellä tolpalla sekä kahdella tolpalla varustettuja koripalloyksiköitä korkeussäädöllä tai ilman. Korilevyissä valmistusmateriaalina löytyy teräksestä valmistettuja malleja sekä suosituttuja laminoituja epoksi taustalevyjä eri kokoluokissa. Koripallon korirenkaista suosituimpia ovat jämäkät ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitetut donkkauksen kestävät mallit.

Koulupihat ja monet julkiset kohteet hankkivat nylonista tehtyjä korisukkia, mutta ulkokäytössä suositaan myös teräsketjullisia vaihtoehtoja. Valikoimiin kuuluu myös tolppien pehmusteet maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi.

Koripallokentille valikoimastamme löydät laadukkaat alustat koripallokentille. Vettäläpäisevä koripallokentän alusta tarjoaa erinomaisen pelituntuman ja kuivuu nopeasti. Katso eri vaihtoehdot koriapallokentän alustaksi tästä!

Urheiluhalleihin ja koulusaleihin maahantuomme kattoon sekä seinään kiinnitettäviä kokonaisuuksia laajalla valikoimalla erilaisia koripallon taustalevyja ja korirenkaita. Kaikkein nuorimmille pelaajille suosittelemme puolapuihin kiinnitettävää minikoripallosettiä, joka on helppo asentaa pelivalmiiksi liikuntatuntien alkaessa.

Kysy lisää koripallo tuotteistamme, kerromme mielellämme lisää!