Käsipallomaali - kestävät käsipallomaalit Liikuntamestari.fi:stäKestävät käsipallomaalit sisä- ja ulkokäytöön

Meiltä löydät hyvän maalin sisälle ja ulos!

Liikuntamestarilta löydät erilaiset kovaan käyttöön tarkoitetut käsipallomaalit sisä- ja ulkokäyttöön. Käsipallomaali joutuu käytössä kovalle rasitukselle ja valikoimamme maalit ovatkin suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Maaleissa on vahva alumiininen runkorakenne ja hitsatut ylärimat vahvistamassa maalin rakennetta.  Maaleissa on lujat kestävät verkot ja ne ovatkin hyvä ratkaisu, kun etsit maalia käsipalloon.

 

Ratkaisuja pieneen tilaan

Käsipallomaaleja löytää liikuntasaleista, palloiluhalleista ja useista muista paikoista missä tilaa on usein vähän. Tarjoamme ratkaisuja maaleja pieneen tilaan etsivälle.  Maaleja on saatavilla eri syvyyksillä sekä myöskin erikoiskokoina. Pieni alumiinen maali on hyvä valinta, kun sinulla on vähän tilaa ja haluat hankkia kestävän hyvän maalin käsipalloa pelaaville.

Kooltaan 3×2 maalit ovat usein yhteiskäytössä Futsalia pelaavien kanssa. Tarjolla on hyvä vaihtoehto, minkä avulla saat maalit helposti varastoitua ja pois tieltä kun niitä ei käytetä. Alusportin 3×2 taittuva jalkapallomaali on saatavilla pienen silmukoon verkolla ja sopii erinomaisesti kun tila on vähissä. Maalin voi taittaa kasaan ja nostaa varastoon tai seinälle koukkuihin kun sitä ei käytä.

 

Sisäkäyttöön tarkoitetut maalit

Sisällä käytettävien Coma Sport käsipallomaalien maalikehikko on valmistettu 80x80mm paksusta kulmista vahvennetusta alumiinista. Maalikehikon väritys on normaalisti sini/valkoinen, mutta saatavilla myös punavalkoisella raidoituksella. Laadukkaat Coma Sport verkot on saatavilla useissa värivaihtoehdoissa ja peruspaksuus on 4mm. Sisällä käytettävissä käsipallomaaleissa on vakiona polypropyleeniverkko.

Ulkokäyttöön tarkoitetut maalit

Käsipallomaalit ulos - Liikuntamestarilta maalit ulkokäyttöönUlkona kesä-aikaan pelataan myös käsipalloa ja laji sopiikin erinomaisesti koululiikuntaan. Ulkokäyttöisissä maaleissa on valittavana teräs- tai alumiiniputkilla varustettu malli. Teräsosat on kuumagalvanoituja ja kestävät hyvin vaihtelevaa säätä ja kovaa rasitusta. Ulkokäytön käsipallomaalien verkot on valmistettu polyeteenista, joka on paras ratkaisu Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

 

Käsipallomaalin kiinnitys

Käsipallomaali on saatavilla useilla erilaisilla kiinnityksillä. Seinäänkiinnitettävät maalit kiinnitetään liikuntasalin seinään, siten että ne ovat pikalukituksen avulla myös nopeasti irroitettavissa.  Ruuvattavilla maaankkureilla salin lattiaan kiinnitettävä käsipallomaali on normaali valinta. Siinä maali ruuvataan kiinni maalissa olevilla ankkureilla salin lattiassa oleviin vastinpareihin.

Hyvä kiinnitys on tärkeää maaleissa. Liikuntamestarin maalit saa kiinnitettyä ja ankkuroitua tukevasti maahan, siten, että maali pysyy tukevasti kiinni kovissakin peleissä.

 

Virallisen käsipallomaalin koko

Käsipallomaalin koko

 

 

Virallisen leveys on 3 metriä ja korkeus 2 metriä. Maalin koko mitataan tolppien sisäpuolelta. Käsipallomaalin tolppien tulee olla väritykseltään kaksiväriset niin, että ne erottuvat takana olevasta seinästä ja muusta ympäristöstä hyvin.

Maalin koko mitataan tolppien sisäpuolelta. Maalin leveys on kolme ja korkeus kaksi metriä. Tolpan läpileikkauksen pinta-alan tulee olla kahdeksan neliösenttimetriä. Tolpat maalataan kaksivärisiksi siten, että värit erottuvat toisistaan sekä takana olevasta seinästä hyvin. Maalissa tulee olla verkko.

 

Esillä olevat maalit ovat suosituimmat, mutta tarvittaessa pystymme toimittamaan juuri teidän käyttöön soveltuvimmat muun syvyiset käsipallomaalit. Kysy lisää ja jätä tarjous!