Jalkapallomaalit

Liikuntamestarin jalkapallomaali valikoima sopii kovaan julkiseen käyttöön. Toimitamme jalkapallomaalit paikkoihin, missä niiden käyttöaste on kova kuten esimerkiksi koulujen pihoille, palloiluhalleihin sekä julkisille kentille. Asiakkaitamme ovat useat kunnat, koulut sekä palloiluhallit. Euroopassa valmistetut maalit ovat tyylikäs ja kestävä valinta kun haluat löytää hyvät maalit kovaan käyttöön.  Hinta/laatusuhde maaleissa on erittäin hyvä.   Alusportin maaleja käyttävät useat maat Keski-Euroopassa ja ne on suunniteltu niin loppukäyttäjää kuin kentän ylläpitäjää ajatellen. Alusport Easy-lift siirtorenkaat tekevät maalin siirtämisestä helppoa jopa yksin. Voit valita joko kovakumi tai täytettävät renkaat. Easy lift nostaa maalin reippaasti ylös maasta ja siirtäminen on vaivatonta.

Katso Esittelyvideo Alusport 3x2m Pro maalista Easy Lift Pro siirtorenkailla

  • Maaleihin saatavilla useita erilaisia siirtopyöräratkaisuja. Suosituin ratkaisuista on Easylift, joka mahdollistaa maalin siirtämisen vaikka yksin.
  • Käyttökohteet: Palloiluhallit, jalkapallokentät, koulujen pihat, taloyhtiöiden pihat,.
  • Maaleihin kuuluvat kestävät verkot. Verkot saatavilla seuran väreissä ja erilaisilla kuvioilla
  • Maaliverkkoja saatavilla jalkapallomaaleihin myös pienellä aukkokoolla, mikä estää verkoissa kiipeilyn.
  • Hyvä hinta/laatusuhde. Olemme erittäin edullinen ja laadukas vaihtoehto! Kilpailuta maalihankinnat heti kauttamme! Soita tai jätä yhteydenotto, niin kerromme lisää!
  • Kauttamme saat maalit eri kokoina ja lisäksi pienpelimaalit eri kokoina

Alumiiniset jalkapallomaalit ovat kestäviä ja niitä on helppo siirtää.  Maalit on hitsattu erittäin laadukkaasti niin, että käyttävät pääsevät nauttimaan niistä vuosienkin päästä.  Keski-Euroopassa valmistetut maalit ovat tyylikäs ratkaisu niin koulun pihalle kuin jalkapallo stadioineille.  Alumiiniset maalit ovat erittäin hyvä ja kestävä valinta kentälle kuin kentälle.

Pyydä tarjousta etsimistäsi maaleista tai ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää!

https://www.youtube.com/watch?v=gxHOsVm12D8&t=7s