Jalkapallomaaliverkko eri koot ja värit

Jalkapallomaali verkko / Ratinan Stadion, TampereLöydä oikean kokoinen maaliverkko kauttamme!

Jalkapallomaalien verkot kuluvat ajan saatossa ja rikki mennyt jalkapallomaalimaaliverkko täytyy uusia. Uutta maaliverkkoa jalkapallomaaleihin etsivä löytää parhaat vaihtoehdot edullisesti Liikuntamestari.fi:stä.

Kauttamme löydät maaliverkot kaiken kokoisiin jalkapallomaaleihin. Toimitamme verkkoja  kunnille, kaupungeille, seuroille sekä eri pallohalleihin. Maaliverkkomme valmistaa yksi maailman suurimmista maaliverkkovalmistajista; Rombull. Espanjalaisen Rombullin valmistamat verkot ovat tuttu näky Keski-Euroopan pelikentiltä sekä esimerkiksi Espanjan Liiga (LaLiga) matseista.  Huippulaadukkaat Rombull  maaliverkot ovat kestäviä ja ne on saatavilla kaikkiin jalkapallomaaleihin.

Rombullin verkot ovat erinomainen valinta koulujen jalkapallomaaleihin, seurojen käyttöön, yleisille kentille kuin yksityisten harrastajien pihamaaleihin.

Jalkapallomaaliverkon koko

Jalkapallomaaliverkko on helppo hankkia mittaamalla maaliverkon ylä ja alasyvyys sekä maalin koko.

Ohje maaliverkon ostamiseen:

 • Maaliverkkoa hankkiessasi mittaa maalikehikon koko sekä maalin ylä- ja alasyvyys
 • Yleisimmät maalien koot ovat 3×2 m, 5×2 m (Juniori maalin koko) sekä 7,32×2,44 m (Aikuisten jalkapallomaali)
 • Maaliverkko kiinnitetään maaliin verkon mukana tulevalla narulla tai Omega-liittimillä
 • Uusissa Alusport jalkapallomaaleissa käytetään uusia, omega liittimet korvaavia liittimiä. Liitin pyöritetään kiinni eikä se nouse profiilin yläpuolelle. Tämä pitää maaliverkon kiinni tiukasti maalissa.

Liikuntamestarin verkot valmistetaan joko polyetheenistä tai polypropyleenistä. Polypropyleenistä valmistetut verkot kestävät ympärivuotista käyttöä ( kesä/talvi) ja verkkojen UV-käsittely estää niitä haurastumasta auringon säteilyn vaikutuksesta. Jalkapallomaali ja sen verkko joutuvat yleisillä kentillä jatkuvan rasituksen alle niin käyttäjien kuin sään ansiosta. Edullisesti marketeissa myydyt maaliverkot eivät ole pitkäikäisiä ja usein edullinen maaliverkko joudutaan uusimaan valitettavan usein.  Hyvä ja laadukas maaliverkko palvelee käyttäjiä vuodesta toiseen eikä se rispaannu rikki halvempien virkaveljiensä tavoin.

Maaliverkon väri

Jalkapallomaalin verkot kustoituna seurasi väreihin!
Maaliverkkojemme perusväri on valkoinen, mutta voit kustomoida jalkapallomaalin verkon esimerkiksi seuran väreihin. Oman jalkapalloseuran väreissä tehdyt maaliverkot ovat erottuva ja näyttävä elementti jalkapallokentällä.  Ne tuovat niin pelaajille, valmentajille kuin kannustajille mahtavaa fiilistä ja näyttävät erittäin hyvältä.  Liikuntamestari kustomoi maalisi verkot juuri oikeissa väreissä. Mitä jos laitetaan maalit erottumaan kentältä?

 • Maaliverkoja saatavissa useina eri väreinä
 • Verkkoihin mahdollista saada esimerkiksi tietyn väriset raidat seuran väreissä
 • Seuran väreissä oleva maaliverkko on näyttävä ja tyylikäs valinta!

Verkon paksuus

Saisiko olla kestävä verkko?
Maaliverkon kestävyyteen vaikuttavat verkossa käytetyt materiaalit, niiden laadukkuus sekä tietysti verkon vahvuus. Kauttamme löydät verkot useina eri vahvuutena. Yleisimmät käytettävät verkkojen paksuudet ovat 3mm, 4mm sekä 5mm. Rombullin käyttää maaliverkkojen valmistuksessa parhaita materiaaleja sekä viimeisintä teknologiaa. Nämä yhdessä tarjoavat hinta sekä laatu suhteeltaan parhaat pitkään kestävät verkot. Verkkojen punonnassa käytetään erilaisia solmuja ja lisäksi on solmuttomia ratkaisuja.

 • Hyvät materiaalit sekä vahvuus vaikuttavat oleellisesti verkon kestävyyteen
 • Yleisimmät verkkojen vahvuudet: 3mm, 4mm, 5mm
 • Rombull käyttää verkkojen valmistuksessa parhaita materiaaleja sekä viimeisintä teknologiaa
 • Usein edullisesti hankittu verkko ei kestä käytössä pitkään!
 • Saatavilla verkkoja erilaisilla solmuilla sekä solmuttomana

Parhaat maaliverkot yleisille kentille sekä koulujen jalkapallomaaleihin

Yleisillä kentillä, koulujen pihoilla sekä palloiluhalleissa on usein ongelmana se, että lapset kiipeilevät jalkapallomaalin verkoissa. Tämä on usein syynä siihen että verkot ja jalkapallomaalit rikkoontuvat. Kestävyyteen voidaan vaikuttaa hankkimalla vahvempia verkkoja näihin kohteisiin. Paras ratkaisu on kumminkin hankkia pienellä silmäkoolla varustettu verkot. Tiheällä  30/50mm:llä silmäkoolla varustettu maaliverkko estää verkoissa kiipeilyn tehokkaasti, kun maaliverkon aukkoon ei pysty pujottamaan jalkaa eikä siitä pysty ottamaan otetta.  Tämä lisää maaliverkkojen käyttöikää ja estää kiipeilystä aiheutuneita vaaratilanteita tehokkaasti.

 • Tiheä 30/50mm silmäkoolla varustettu verkko estää kiipeilyn
 • Pienellä aukkokoolla varustettu maaliverkko kestää pitkään ja on turvallinen
 • Lisää verkkojen käyttöikää ja poista kiipeilystä aiheutuneet vaaratilanteet hankkimalla tiheät verkot maaleihin.