Frisbeegolf korien valinta Frisbeegolf radalle

Frisbeegolfkorin valintaFrisbeegolfkorien valinta  – valitse kerralla hyvä kori radalle

Liikuntamestari toimittaa laadukkaita frisbeegolfratavarusteita. Frisbeegolfkori vaikuttaa suoraan radan pelattavuuteen ja ilmeeseen. Valikoimassamme on Prodigy Discin valmistamat erittäin laadukkaat PDGA-hyväksytyt frisbeegolfkorit.  Korien suunnittelussa on ollut lajin parhaat ammattilaiset ja ne ovatkin ehdottomasti markkinoiden edistyksellisimpiä koreja. Uutta rataa rakentaessa kannattaakin koreihin panostaa. Hyvä kori tarjoaa pelaajille mukavan pelikokemuksen ja laadukkaat korit kestävät käytössä pitkään. Korien värimaailma on suunniteltu erottumaan hyvin luonnosta eri vuodenaikoina. Tyylikkäät sininen ja keltainen väri koreissa tekevät frisbeegolf-radasta ammattimaisen näköisen ja samalla radan pelattavuus on loistava, kun korit erottuvat hyvin maastosta.

  • Prodigy Disc korit erottuvat hyvin eri vuodenaikoina
  • Hyvät korit kestävät pitkään ja tarjoavat radalle hyvän pelattavuuden
  • Prodigy Strike Zone:  Korin ketjun rakenne poikkeeaa kilpailijoista. Koreissa 24 tai 30 pystysuunnassa roikkuvaa ketjua sekä ainutlaatuinen Strike Zone (3-vaakaketjua) joka estää kiekon luiskahtamisen ketjujen läpi sekä estää kiekkoa tehokkaasti kimpoamasta tolpasta.

Vahvat kuumasinkityt ja pulverimaalatut korit on suunniteltu kestämään käytössä pitkään.

Frisbeegolf korin valinta - Radan rakentaminenKoreissa on laadukkaasti hitsatut saumat ja kuumasinkitty / pulverimaalattu pinta. Hyvä suojaus tekee koreista kestäviä ja antaa suojan suomen vaihtelevia sääolosuhteita kohtaan.  Prodigy Disc koreille myönnetään 5-vuoden takuu.

  • Pitkä 5-vuoden takuu
  • Vahvat kuumasinkityt ja pulverimaalatut pinnat

Prodigy Strike Zonen ansiosta kiekot eivät luiskahda ketjujen läpi

Prodigy Strike Zone on Prodigyn suunnittelema kolmen vaakasuunnassa olevan ketjun järjestelmä joka yhdistää sisäpuolen pystyssä roikkuvat ketjut.  Tämä eroittaa Prodigy Disc korit kilpailijoista. Prodigy Strike Zonen ansiosta kiekot eivät luiskahda ketjujen läpi ja innovatiivinen järjestelmä estää myös kiekon kimpoamisen tolpasta.

 

 

 

Frisbeegolf korin asentaminen

Frisbeegolf korin asentaminenKorin asentaminen on helppoa eri alustoille kolmen eri jalka vaihtoehdon ansiosta!

Prodigy Disc korit on saatavana kolmella eri jalkavaihdoehdolla, joiden avulla ne ovat helposti kiinnitettävässä eri alustoihin. Malleihin on saatavilla siirtorenkaalla varustettu irtojalka, kiinteästi maahan upotettava jalka sekä kallioon kiinnitettävä jalka.

  • Siirtorenkalla varustettu jalka sopii täydellisenti paikkoihin joissa korin tulee olla helposti siirrettävissä. Se sopiikin erinomaisesti esimerkiksi kouluihin, joissa kori halutaan ottaa koulupäivän ajaksi välitunneille pelattavaksi ja siirtää helposti varastoon yön ajaksi.
  • Kallioon tarkoitettu jalka. Kallioon tai kiveen kiinnitettävä jalka
  • Kiinteästi maahan asennettava jalkan. Maahan upotettava betoninen jalka johon Frisbeegolfkori kiinnitetetään.
Frisbeegolflkorin siirtojalka
Kiinteästi maahan upotettava Frisbeegolf korin jalka
Frisbeegolfkori - kallioon kiinnitettävä jalka